Oldal frissítése

Oakley Crossrange XL Pol Black w/ Jade Irid

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oakley Crossrange XL Pol Black w/ Jade Irid

Az Oakley Crossrange XL egy különleges modell, cserélhető oldalszárral és orrnyergekkel - a szemüveget így mindig a saját igényeihez igazíthatja, legyen szó bármilyen elfoglaltságról. Ez egy rendkívül univerzális napszemüveg, amely rengeteg tevékenységhez használható, mint például a szabadidejében vagy különböző sporttevékenységhez is. A Jade Iridium lencséi a szabadalmaztatott HDO - High Definition Optics technológiájával készültek, amely kiváló optikai tisztaságot és minden szögből való éles látást biztosít. Ezek a lencsék 100%-ban kiszűrik az UVA/ UVB/ UVC sugarakat, valamint 400 nm-ig kiszűrik a szemet károsító kék ibolya fénysugarakat. Ez a lencse 17%-os fényáteresztő képességgel és megnövelt kontraszttal rendelkezik.

Legfontosabb jellemzők

  • Közepes és nagy méretű arcokhoz tervezték
  • JADE Iridium lencsék - 17%-os fényáteresztő képesség és megnövelt kontraszt
  • 100%-os UV sugarak elleni védelem
  • Könnyű, O matter-ből készült, keret
  • Cserélhető oldalszár és orrnyereg

Tökéletesen könnyű, tartós és rugalmas

A szemüveg gyártása során a befecskendezett könnyű O Matter anyagot használták, amely garantálja a magas ellenállást és a rugalmasságot. Ez a kiváló minőségű anyag ellenáll a napfénynek és sosem változtatja meg a színét. 

Kényelmes viselet

A szemüvegszár tartós, és a szemüveg használata során a teljes kényelem megőrzését teszi lehetővé. A modell technikai tökéletessége mögött a legjobb anyagok és a pontos kivitelezés áll. A szemüveg kinézete is nagyon jól sikerült, a szemüvegszár csatlakoztatási mechanizmusa tökéletes összhangban van az oldalszárral és a kerettel.

 

Paraméterek

Keret

Keret tulajdonságai Rugalmasság

Szín

Keret színe Fekete
Lencse színe Kék

Különleges képességek

Különleges tulajdonságok Flexibilis keretek
Kód:  SPTkn0609
Termékszám:  888392268723
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15