Oldal frissítése

Nyakú galléros masszázs BR-015

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nyakú galléros masszázs BR-015

Nyakú galléros masszázs BR-015 ideális, ha bosszantó nyaki fájdalom és a problémák zatuhnutými nyakizmok.Belül masszázs gallér van beépítve a motor ami a rezgést. Ezek a finom rezgések stimulálják és lazítja a feszes izmokat, és egy kellemes pihentető masszázs a nyak és a váll. Masszázs gallér jótékony hatása is segít csökkenteni a stresszt és megszabaduljon a feszültségtől.
A masszázs során, akkor is pihenni egy szép nyugtató zenét. A gallér volt az oldalán két beépített hangszóróval, ezek összekapcsolása egy okos telefon kábelen keresztül vagy más zenei forrás segítségével hallgathatja kedvenc zenéit. Masszázs gallér ideális hosszú, fáradságos út vezet, hogy hangsúlyozzák a gerinc és az izmok merevségét.

A fő előnyök

  • ez előnyös az merev nyak izmai
  • csökkenti a stresszt és a feszültséget
  • Két beépített hangszórók zenehallgatáshoz
  • beépített audio kábel 3,5 mm-es jack
  • alkalmas utazási

Az ideális eszköz, ha utazik

A gallér készült nylon anyagból, a felülete nagyon puha és kellemes tapintású. Fel van szerelve egy praktikus cipzárral. Működése egyszerű, szabályozható egyetlen gombbal. Ez könnyű tárolni köszönhetően kis mérete és kis súlya is alkalmas utazás, találni hasznát az irodában vagy otthon, amikor szüksége van a fájdalom és az izmok ellazulnak zatuhnuté. Azt is használni, mint egy párnát a feje alatt.
Műszaki adatok:
teljesítmény:
3 W
áramellátás:
2 x AA elem
méretek:
30 × 35 × 10 cm
súly:
280 g
 

Kód:  HRAa5846
Termékszám:  8594166100428

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15