Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NVIDIA SHIELD TV (2017)

4,8 55 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NVIDIA SHIELD TV (2017)

NVIDIA SHIELD TV JÁTÉKKONZOL

Az NVIDIA SHIELD TV egy igazi streamelő fenevad, amely számtalan alkalmazást és főként soha véget nem érő szórakozást kínál. Élvezd a játékot az NVIDIA felhőszolgáltatásának támogatásával vagy saját számítógéped használatával. Ráadásul hangutasítások segítségével is irányíthatsz mindent. Röviden, a SHIELD egy forradalmi többfunkciós eszköz.

4K

4K HDR TÁMOGATÁS

A 4K HDR támogatásnak köszönhetően a filmek és a tévéműsorok lenyűgöző részletességgel jelennek meg. A négyszer élesebb kép és a kétszer annyi színárnyalat mindent megtesznek a valósághű vizuális élményért.

MULTIFUNKCIÓS JÁTÉKKONZOL

Bővítsd ki szórakozási lehetőségeidet a legjobb eszközzel játékok streamelésére, amely minden versenytársánál sokkal nagyobb teljesítményt nyújt. Csatlakozz a GeForce NOW platformhoz, és élvezd a népszerű számítógépes játékok korlátlan streamelését, és töltsd le a legújabb Androidos játékokat.

AZ NVIDIA SHIELD TV (2017)HARDVERE KITOLJA A HATÁROKAT

Az NVIDIA a hihetetlenül hatékony Tegra X1 chipsettel látta el a berendezését, amely 256 db végrehajtóegységgel ellátott grafikus gyorsítót, 64 bites processzort és 3 GB-os RAM-ot tartalmaz. A felhőszolgáltatásokhoz való gyors hozzáférést a dual WiFi, a kiváló hangzást pedig a Dolby Atmos technológia garantálja.


CSATLAKOZÓK

Az NVIDIA SHIELD TV természetesen rendelkezik HDMI 2.0 kimenettel HDCP 2.2-támogatással. Továbbá két USB 3.0 csatlakozó áll rendelkezésre a külső adathordozók egyszerű csatlakoztatásához, és egy Gigabit Ethernet foglalattal is ellátták a vezetékes hálózat eléréséhez.

NVIDIA SHIELD TV

NVIDIA SHIELD TV

GAMER KONTROLLER

A SHIELD teljesen újratervezett kontrollere igazi telitalálat. Agresszív alakjának hála, még egész éjszakás bevetés során is nagyszerű fogni. Az ilyen akciókon értékelni fogod a kettős vibrációt vagy a beépített mikrofont a barátokkal való kommunikációhoz. Az extrém hosszúságú üzemidő is nagyszerű, amely egy feltöltéssel mintegy 50 órányi használatot garantál.


TÁVIRÁNYÍTÓ

Élvezd a hangvezérlés nyújtotta igazi kényelmet a beépített mikrofonnak köszönhetően. Csak mondd ki hangosan, hogy "sorozatok" vagy azt, hogy "legújabb akciófilmek" és azok máris megjelennek a képernyőn. A gombok segítenek a gyors irányításban a filmek lejátszása alatt és a hangerő beállításában.

NVIDIA SHIELD TV

NVIDIA SHIELD TV

AZ NVIDIA SHIELD TV (2017) JÁTÉKKONZOL FŐ JELLEMZŐI

  • Megújult játékkonzol rengeteg fejlett funkcióval.
  • Felhőből vagy otthoni számítógépről származó tartalmak streamelése.
  • 16 GB belső memória.
  • Nagyszerű vezeték nélküli kontroller akár 50 órás üzemidővel.
  • Mindig friss Android rendszer rengeteg játékkal és alkalmazással.
  • A Google Cast funkció támogatása (kép streamelése a telefonodról vagy a tabletedről).

Paraméterek

Tulajdonságok

Konzoltípus Tévéhez
4K játék támogatás Dinamikus 4K

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, 1 db kontroller, Töltőadapter

Szín

Szín Fekete

Technikai specifikációk

Processzor NVIDIA Tegra X1
Tárhely mérete 16 GB
Videó felbontása Až 4K
RAM 3 GB
Operációs rendszer Android 7
Kód:  VN023a1
Termékszám:  945-12897-2505-001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10