Oldal frissítése

NVIDIA GeForce RTX 40 series videókártyák

NVIDIA GeForce RTX 40 series - továbbfejlesztett sebesség és funkciók

A teljesen új NVIDIA GeForce RTX 40 series grafikus kártyák lenyűgözik a lelkes játékosokat és a kreatív elméket egyaránt. Az új Ada Lovelace a mikroarchitektúra segítségével robban be a piacra, amely zökkenőmentesen képes kezelni a legújabb játékokat és a grafikus programok mesterséges intelligenciáját. Az új chip belsejében továbbfejlesztett processzorok találhatók, amelyek minden tekintetben kétszeres teljesítményt garantálnak az előző generációhoz képest feleannyi energiafogyasztás mellett. A legújabb generációjú grafikus kártyák azonban nem csak a sebességről szólnak, hiszen nem hiányzik belőlük az újonnan továbbfejlesztett DLSS 3, a gyors reakciókat biztosító népszerű NVIDIA Reflex funkciók vagy az automatikus driverfrissítéseket és ideális játékbeállításokat biztosító GeForce Experience sem. Így nem számít, hogy mit csinálsz, a GeForce RTX 40 series egyszerűen a legjobb élményt varázsolja eléd.

Nvidia GeForce RTX DLSS

NVIDIA DLSS 3 a jobb, erősebb játékélményért

Az egyik forradalmi mérföldkő a DLSS 3 technológia. Az előző generációhoz hasonlóan a játék során először alacsony felbontású képet jelenít meg, majd az AI segítségével felnagyítja azt a monitor felbontásának megfelelően. A második pillér az NVIDIA Reflex-szel való együttműködés, amely segít "összehangolni" a grafikus kártyát és a processzort a késleltetés csökkentése érdekében. Új funkció az Optical Multiframe Generation, amelynek célja, hogy az AI segítségével olyan képkockákat generáljon, amelyeket magának a játéknak nem is kell megjelenítenie. A DLSS 3-mal az új NVIDIA GeForce RTX 40 series kártyák még zökkenőmentesebb játékélményt ígérnek.

Tapasztald meg a legjobb ray tracing élményét az NVIDIA GeForce RTX 40 series kártyákkal

A GeForce RTX 40 series grafikus kártyák a továbbfejlesztett és páratlan ray tracing technológiával is büszkélkedhetnek. A technológia célja, hogy a legjobban szimulálja a valós fényviszonyokat, és az új, 3. generációs RT magoknak köszönhetően minden világítást minden eddiginél jobban jelenít meg. Az új NVIDIA GeForce RTX 40 series grafikus kártyákkal tehát olyan szuperrealisztikus, hihetetlenül részletes és lélegzetelállító világok elé nézhetsz, amilyeneket még soha nem láthattál játékban.

NVIDIA GeForce RTX Ray Tracing
NVIDIA Reflex

Csak az NVIDIA Reflex kártyák garantálják a villámgyors reakciókat

Az NVIDIA Reflex technológiák csomagja tökéletes reakciókészséget biztosít az egész rendszer és a PC-s játékok számára. Az NVIDIA GeForce RTX 40 series grafikus kártyák többféle módszer segítségével képesek a képek előzetes megjelenítésére, a felhasználás intelligens ütemezésére, a késleltetés elemzésére és a műveleti lánc optimalizálására. Ezek a technikák együttesen csökkentik a késleltetést és növelik a reakciókészséget, lehetővé téve a játékosok számára, hogy pontos és azonnali, milliszekundumos döntéseket hozzanak.

Az NVIDIA Studio vezérlőprogramok nem ismerik a kreativitás határait

A GeForce RTX 40 series grafikus kártyák luxusfunkciókat ígérnek a digitális művészeknek. Az NVIDIA Studio platform a grafikai tervezéshez, videószerkesztéshez és 3D megjelenítéshez dedikált hardverrel a következő szintre emeli projektjeidet. A kezdők és a profik egyaránt élvezhetik a páratlan kreatív optimalizálást, a kiváló illesztőprogramokat és a maximális stabilitást bármilyen munkafolyamathoz. Ráadásul az új AI-magokkal az NVIDIA GeForce RTX 40 series révén intelligensebb, gyorsabb és hatékonyabb munkát végezhetsz.

NVIDIA Studio
Paraméterek módosítása
199 termék

NVIDIA GeForce RTX 40 series videókártyák

A NVIDIA GeForce RTX 40 series videókártyák kategóriában összesen 199 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05