Oldal frissítése

NVIDIA GeForce RTX 30xx videókártyák

NVIDIA GeForce RTX 30

NVIDIA GeForce RTX 30 – Az álom grafika

Csúcskategóriás grafikus kártyák a játékrajongóknak és az alkotóknak egyaránt, ez az NVIDIA GeForce RTX 30 sorozat. A legújabb Ampere architektúra továbbfejlesztett ray-tracing magokat, valamint a mesterséges intelligenciára szánt új Tensor magokat tartalmaz. Így a legfrissebb játékokat maximális részletességgel, 4 K felbontásban, ray-tracinggel, valamint a DLSS technológiának köszönhetően mindig teljesen elegendő FPS-sel játszhatod. A mesterséges intelligencia valóban forradalmasítja a játékvilágot, és az NVIDIA GeForce RTX 30 grafikus kártyákkal most te is részese lehetsz ennek.

NVIDIA GEFORCE RTX játékok

Megérkezett az RTX. És vele együtt a mesterséges intelligencia is

A GeForce RTX 30 grafikus kártyák és a mesterséges intelligencia által vezérelt DLSS technológia kombinációjával úgy játszhatsz napjaink legnagyobb játékcímeivel, mint eddig még soha. A ray-tracing még a legigényesebb játékokban is lélegzetelállító vizuális minőséget biztosít a fizikailag pontos és valós idejű fényviselkedéssel. Az RTX maximálisan veled tart.

Teljes gőzzel hajts rá a DLSS AI-val

Az NVIDIA DLSS felelős a páratlan képminőség mellett az FPS növekedésért is egyaránt. Mindez az úttörő renderelésnek köszönhető, amely a GeForce RTX Tensor segítségével teljesen a meseterséges intelligencia által vezérelt. Élvezd a még nagyobb felbontású játékokat és a játék részleteinek beállításait a kiváló vizuális élmény elérése érdekében.

NVIDIA RTX DLSS AI
NVIDIA GeForce RTX, NVIDIA Reflex

Az NVIDIA GeForce RTX 30 sorozat ultragyors válaszidőt kínál

Az NVIDIA Reflex az ász a kezedben. A versenyszerű játékokban gyakran minden egyes pillanat döntő fontosságú. Az utolsó dolog, amit szeretnél ilyenkor, hogy a hardver korlátai miatt veszíts. Az NVIDIA GeForce RTX 30 sorozatú grafikus kártyák az NVIDIA G-SYNC játékmonitorokkal kombinálva teljes mértékben támogatják az NVIDIA Reflex technológiát, amely méri és egyben jelentősen csökkenti a késleltetést a versenyjátékok túlnyomó többségében. Mostantól nem kell lemaradnod egyetlen csatáról sem.

Az NVIDIA Studio rengeteg teret ad a kreativitásnak

Az NVIDIA GeForce RTX 30 grafikus kártyák nemcsak nagyszerű gamer powerhouse-k, hanem a grafikusok és a kreatív emberek is egyaránt nagyra értékelik őket. A speciális NVIDIA Studio illesztőprogramok valójában minden GeForce RTX grafikus kártya teljesítményét növelik a professzionális alkalmazásokkal való munka során. A platform több tucat programot támogat a 3D grafika, a videószerkesztés, a vizuális hatások és a játékfejlesztés területén is. Mindennek egyedül csak a képzelet szab határt.

NVIDIA Studio
Paraméterek módosítása
32 termék

NVIDIA GeForce RTX 30xx videókártyák

A NVIDIA GeForce RTX 30xx videókártyák kategóriában összesen 32 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05