Oldal frissítése

NUXE Creme Fraîche de Beauté 48H Moisture Mattifying Fluid 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NUXE Creme Fraîche de Beauté 48H Moisture Mattifying Fluid 50 ml

A NUXE Créme Fraiche de Beauté 48hr Moisture Mattifying Fluid krém folyadék táplálja és védi a bőrt a környezet káros hatásaival szemben, valamint 48 órán keresztül tökéletes hidratálást biztosít számára. A könnyű hidratáló krém azonnali enyhülést nyújt a száraz bőr feszülésétől, viszketésétől és kipirosodásától, miközben mély hidratálástbiztosít a rugalmas és puha bőr érdekében. A NUXE Creme Fraiche de Beauté gazdag összetétele nagy mennyiségben tartalmaz természetes anyagokat, nem terheli a bőrt és nem tömíti el a pórusokat. A bőr matt, selymes, puha, tónusos és tökéletesen hidratált lesz.


A NUXE Créme Fraiche de Beauté folyadék legfőbb jellemzői

  • NUXE krémes folyadék vegyes, érzékeny bőrre
  • Alaposan hidratálja a bőrt 48 órán keresztül
  • Intenzíven táplálja és mattítja a bőrt
  • Védi a környezet káros hatásaival szemben
  • Vörös algakivonattal és növényi tejjel rendelkezik

Használata:
Használd a folyadékot szükség szerint reggel vagy este. Vidd fel a tisztított bőrre, lehetőleg szérum után, vagy sminkalapként.


Összetétel:
AQUA/WATER, PARFUM/FRAGRANCE, XYLITYLGLUCOSIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, ANHYDROXYLITOL, TRIDECANE, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED LECITHIN, XYLITOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ACRYLATES/C10-30ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, DEHYDROACETIC ACID, ALLANTOIN, SODIUM GLUCONATE, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SODIUM CARRAGEENAN, SCLEROTIUM GUM, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, CAPRYLOYL GLYCINE, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FLOWER EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) FLOWER EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) SEED EXTRACT, PISUM SATIVUM (PEA) EXTRACT, DISODIUM EDTA, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, MARIS SAL/SEA SALT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) FRUIT EXTRACT, ROBINIA PSEUDOACACIA FLOWER EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT EXTRACT, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE (N3603/A)




Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum, Luxus kozmetikum, Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató, Védelem a külső hatásokkal szemben

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Típus

Termék típus Folyadék

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 50 ml

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-
Kód:  KSPL1635
Termékszám:  3264680012280

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05