Oldal frissítése

Nursense G18 IPL

4,6 9 értékelés
33 390 Ft

Nursense G18 IPL

Hosszan tartó szőrtelenítési eredmény érdekében használj Nursense G18 IPL epilátort. IPL technológiával rendelkezik, amely akár több hónapra is szőrtelenné teszi a bőröd. A fényvillanások megakadályozzák a szőrszálak újranövekedését. A gyártó 12 héten keresztül heti egyszeri alkalmazást javasol, amikor a szőrnövekedés jelentősen csökken, és a megmaradt szőrszálak észrevehetően finomabbak és világosabbak lesznek. A Nursense G18 IPL epilátor villanásai közvetlenül a gyökerekre hatnak,így azok kihullanak, és ez megakadályoza a további szőrnövekedést. A csomag tartalmaz továbbá egy UV-szűrős védőszemüveget, egy hálózati adaptert és egy eldobható borotvát.

A Nursense G18 IPL epilátor legfontosabb jellemzői

  • A Nursense G18 Epilátor IPL technológiával rendelkezik
  • A fényvillanások megakadályozzák a szőrszálak visszanövését
  • 5 teljesítményszintet biztosít
  • Alkalmazás után hűti a bőrt
  • A Nursense G18 IPL szemvédelmi érzékelővel van felszerelve
  • Alkalmas a lábak, a karok, a hónalj, a bikinivonal és az arc bőrének kezelésére
  • Nagy területek esetén használd az automatikus üzemmódot
  • Az epilátor akár 990 000 villanásra is képes

Válassz 5 szint közül

Bőröd fototípusától függően 5 szint közül választhatsz. A Nurse Cool technológiával történő alkalmazásakor a bőr azonnal lehűl akár 15°C-ra, amimegszünteti az égő érzést és a bőrirritációt. A Nursense G18 IPL Epilátor szembiztonsági érzékelővel rendelkezik, amely megakadályozza az impulzusok kibocsátását, ha az alkalmazási terület nem érintkezik teljesen a bőrrel. Az epilátor nem alkalmas tetovált, tartós sminkkel, szeplőkkel, anyajegyekkel vagy egyéb sötét foltokkal rendelkező bőrre. A Nursense G18 IPL epilátorral eltávolíthatod a szőrt a lábadról, a karodról, a hónaljadból, a bikinivonaladról és az arcodról. Használd ki az automatikus üzemmódot is, amely percenként 135 villanást biztosít. Ez az üzemmód nagy területek szőrtelenítésére alkalmas. A fej akár 990 000 villanásra is alkalmas. Az LCD-kijelzőn az alkalmazással kapcsolatos összes információ megjelenik.

Tömeg:
217 g

Méretei:
185 × 169 × 58 mm

Paraméterek

Típus

Terület Arc, Láb, Intim részek, Hát, Test

Típus

Típus IPL

Terület

Terület Arc, Láb, Intim részek, Hát, Test

Típus

Típus Női, Férfi

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hűtés, LCD kijelző
Feltétek száma 1
Fejek száma 1
Csomag tartalma Adapter

Tulajdonságok

Üzemmódok száma 5

Szín

Szín Fehér, Bronz

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat
Kód:  SICipl01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1017

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15