Oldal frissítése

Numark Mixtrack Pro III

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Numark Mixtrack Pro III

A legkeresettebb DJ kontroller

Juss el a mixelés legmagasabb szintjére! A Numark Mixtrack Pro a legjobb eszköz a DJ-k számára. A kezelőszervek professzionális elrendezése, a Mac OS X és a Windows operációs rendszerekkel való együttműködés és kompakt méretek: ez a Mixtrack Pro. Mobilitását, könnyű és gyors üzembe helyezését bizonyára minden DJ értékelni fogja. A két lemez lehetővé teszi a tökéletes szkreccselést. A készülék minden szabványos ki- és bemenetet tartalmaz a mikrofonok és a hangszórók csatlakoztatására. Szerezd meg a tökéletes munkavégzéshez szükséges legjobb eszközt!

Legfontosabb jellemzői

  • Kétcsatornás DJ kontroller
  • 16 multifunkciós, RGB háttérvilágítású alátét
  • Touchstip's a dinamikus FX vezérléshez és a kereséshez
  • Új, fémből készült JOG lemez, ultra-nagy felbontással
  • Serato DJ Intro alkalmazás
  • 3,5 mm-es és 6,3 mm-es jack

Kényelmes használat

A Mixtrack Pro ideális eszköz a professzionális és a kezdő DJ-k számára is. A rendkívül jól összeszerelt és kidolgozott kezelőszervek használatuk közben kényelmet biztosítanak. A legjobb minőség eléréséhez fontos a tökéletes szoftver. Ehhez a kontrollerhez ajándékba kapod a Serato DJ Intro alkalmazást. Az eszköz kompatibilis a jól ismert zenekeverő alkalmazásokkal, mint a Traktor DJ, és egyéb szoftverekkel is. A felhasználónak a rendelkezésére áll a klasszikus csatlakozó a mikrofon és a hangszóró csatlakoztatásához.

 
Kód:  NUM008g
Termékszám:  Mixtrack Pro III
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20