Oldal frissítése

Numark Mixtrack III

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Numark Mixtrack III

Vezető DJ kontroller

Keverje zenemixeit a legmagasabb szintre - A Numark DJ kontroller Mixtrack Pro a legjobb eszköz bármely DJ-nek. Professzionális vezérlőpult kialakítás, tökéletes együttműködés Mac OS X és Windows rendszerekkel, kompakt méret: ez a Mixtrack Pro. Egyszerűen hordozható és gyorsan telepítető, melyet minden lemezlovas értékelni fog. A két csatorna lehetővé teszi a tökéletes mixek létrehozását és még annál is többet. Az eszköz rendelkezik a hagyományos ki- és bemenetekkel, a mikrofonokkal és hangszórókkal való könnyű csatlakoztatásért. Szerezze meg a legjobb eszközt a tökéletes munkához!

Legfontosabb jellemzők

  • Két csatornás DJ kontroller
  • 16 multifunkciós RGB háttérvilágítású pad
  • Touchstip dinamikus vezérlés és FX kezelés
  • Teljesen új, nagy felbontású fém jog tárcsa 
  • Virtual DJ LE 8
  • 3,5 mm és 6,3 mm jack bemenet

Kényelmes használat

A Mixtrack Pro tökéletes eszköz professzionális DJ-k és kezdők számára egyaránt. A tökéletesen beállított és összehangolt vezérlőpult lehetővé teszi a rendkívül kényelmes használatot. A legjobb minőség eléréséhez kulcsfontosságú a tökéletes szoftver megtalálása, így a kontroller ingyenes Virtual DJ LE 8 szoftverrel rendelkezik. A készülék kompatibilis más zenekeverő alkalmazásokkal, többek között a Traktor DJ-vel és még számos másikkal. Az eszköz a hangszórókhoz és mikrofonokhoz megfelelő csatlakozók klasszikus skálájával rendelkezik.

 
Kód:  NUM008d
Termékszám:  Mixtrack III
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20