Oldal frissítése

Numark M6USB Black

5 1 értékelés
119 690 Ft

Numark M6USB Black

A Numark M6USB 4 csatornás DJ keverőpult lehetővé teszi akár négy lejátszó, vagy akár két lejátszó és két lemezjátszó csatlakoztatását. Minden csatorna háromsávos equalizerrel rendelkezik. A csatlakoztathatóság 2× mikrofonbemenetet is tartalmaz, túlbeszélő funkcióval és fejhallgató kimenettel. Három pár RCA-kimenet és XLR-kimenet is találsz aktív stúdiómonitorok vagy erősítők csatlakoztatásához. A keverőpult USB-csatlakozóval is rendelkezik a számítógépre csatlakoztatáshoz.

A Numark M6USB DJ keverőpult legfontosabb jellemzői, fekete színű

  • 4 csatornás DJ keverőpult USB porttal
  • 2× kapcsolható RCA phono/line bemenet
  • A Mixpult Numark M6USB összesen 4 vonalbemenettel rendelkezik
  • 2× mikrofonbemenet overtalk funkcióval
  • Szimmetrikus XLR vonal kimenetek
  • USB-csatlakozás a PC/Mac-ről történő felvételhez és lejátszáshoz
  • Háromsávos EQ minden csatornán LED kijelzéssel
  • Cserélhető crossfader

A Numark M6USB nagyszerű eszköz kezdő DJ-k számára

A Numark M6USB nagyon mobil keverési élményt nyújt, legyen szó analóg vagy digitális zenéről a számítógépről. ideális rendezvényekre, például esküvőkre, partikra, klubrendezvényekre és bárhová, ahol egy négycsatornás (4× sztereó) megoldás is elegendő. Az M6USB a kezdők és az alkalmi DJ-k számára is remek megoldás, mivel lehetővé teszi számukra, hogy elfogadható áron kapjanak egy minőségi mixet minden szükséges funkcióval és egy USB-s audiointerfésszel, így választhatnak, hogy a számítógépükkel dolgoznak-e vagy klasszikus analóg berendezéseket használnak.

Szilárd csatlakoztathatóság

A Numark M6USB rendelkezik egy beépített equalizerrel, amely lehetővé teszi, hogy a keverést a környezethez vagy magukhoz a felvételekhez igazítsd. A kompromisszumok nélküli hangminőség érdekében 2× XLR csatlakozón keresztüli kimenet is található rajta.


Paraméterek

Típus

Típus Analóg USB kimenettel
Effektek Effektek nélkül

Csatorna tulajdonságai

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Vízszintes potenciométer (DJ-hez), Beépített hangkártya USB porttal, Feszültség potenciométerek

Bemenetek

6,3 mm jack 1 ×
RCA 8 ×
XLR 1 ×

Kimenetek

RCA 6 ×
XLR 2 ×
Fejhallgató csatlakozó 6,3mm Jack
Kód:  NUM014d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M6USB Black

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10