Oldal frissítése

Numark M101USB Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Numark M101USB Black

A Numark M101USB kétcsatornás DJ-keverőpult két lejátszó vagy lemezjátszó csatlakoztatását teszi lehetővé a phono/line kapcsolókkal. Minden csatorna tartalmaz egy kétsávos equalizert. A csatlakoztathatóság mikrofonbemenetet és fejhallgató-kimenetet is tartalmaz. Van egy RCA-kimenet is aktív stúdiómonitorok vagy számítógép csatlakoztatására. A keverő USB-csatlakozóval is rendelkezik a számítógépre történő rögzítéshez.

A Numark M101USB DJ keverőpult legfontosabb jellemzői, fekete színű

  • Kétcsatornás kompakt DJ mixer USB interfésszel
  • A Numark M101USB 2 kapcsolható line/phono bemenettel rendelkezik
  • A Numark M101USB keverőpult beépített kétsávos equalizerrel rendelkezik.
  • 6,3 mm-es mikrofonbemenet EQ-val
  • 6,3 mm-es fejhallgató kimenet
  • Felvétel PC-re USB porton keresztül

A Numark M101USB nagyszerű eszköz kezdő DJ-k számára

A Numark M101USB rendkívül mobil keverést tesz lehetővé, legyen szó analóg vagy digitális zenéről a számítógépről. ideális rendezvényekre, például esküvőkre, partikra, klubrendezvényekre és bárhová, ahol elegendő a kétcsatornás (2× sztereó) megoldás. Az M101USB a kezdők és az alkalmi DJ-k számára is remek megoldás, mivel lehetővé teszi számukra, hogy elfogadható áron minőségi keverőpultot kapjanak, minden szükséges funkcióval és USB-s audio interfésszel, így választhatnak, hogy a számítógépükkel dolgoznak-e vagy klasszikus analóg felszerelést használnak.

Szilárd csatlakoztathatóság

A Numark M101USB beépített equalizerrel rendelkezik minden bemenethez, így a keverést a környező térhez vagy magukhoz a felvételekhez igazíthatod. A keverő jellemzői közé tartozik két pár kapcsolható Phono/Line bemenet, egy 6,3 mm-es mikrofonbemenet és egy RCA sztereó kimenet egy erősítő, aktív dobozok vagy más keverő csatlakoztatásához. Az M101USB rackbe szerelhető és a Numark termékek legendás tartósságával rendelkezik. Az M101USB csatlakoztatása a számítógéphez egy pillanat és egyetlen USB-kábel kérdése. Miután a keverő csatlakoztatva van a számítógéphez, jelforrásként vagy fordítva, merevlemezre rögzítő eszközként használhatod. Ha mobil DJ vagy, számítógépet használsz a munkádhoz, és szükséged van egy stabil és megbízható kétcsatornás keverésre, ne keress tovább.


Paraméterek

Típus

Típus Analóg USB kimenettel
Effektek Effektek nélkül

Csatorna tulajdonságai

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Vízszintes potenciométer (DJ-hez), Beépített hangkártya USB porttal, Feszültség potenciométerek

Bemenetek

6,3 mm jack 1 ×
RCA 4 ×

Kimenetek

RCA 1 ×
Fejhallgató csatlakozó 6,3mm Jack
Kód:  NUM013a
Termékszám:  M101USB Black

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05