Oldal frissítése

Numark Lightwave

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Numark Lightwave

Egyedi házibuli hangszóró immár fényes LED világítással, amely teljessé teszi a zenei élményt. A Lightwave ideális választás minden olyan rendezvényre, amelyen fényhatások kíséretében szeretnéd lejátszani kedvenc zenéid. A hangszóró hihetetlen 200W erősségű D osztályú erősítővel, három 6.5" mélynyomóval és egy magassugárzóval van ellátva, hogy minden helyiségbe lélegzetelállító hangot varázsolhasson. 

Legfontosabb jellemzők

  • Tartós kialakítás, ellenáll az ütésnek, karcolásnak, pornak és piszoknak
  • Állítható szín és fény intenzitás
  • Kompatibilis hagyományos állványokkal a 36mm-es csatlakozónak köszönhetően

Egyszerű használat

Gondolj csak a sok eseményre és rendezvényre, legyen az esküvő, ballagás, karaoke verseny, ünnepség a medencénél, kávézó megnyitása,  családi összejövetel, évforduló, vagy bármi más, ahol a DJ kiváló minőségű hangot és ünnepi világítást biztosít. Minden ilyen eseménynél, nincs szükség nagy és drága felszerelésre, külön a világításra és külön a hangra. Sok esetben a drága eszközöket és készleteket nehéz áthelyezni egyik helyről a másikra. A Lightwave minden igénynek megfelel, hordozható, és kiváló hang és fénytechnikával rendelkezik.

Csatlakoztasd a keverőpultot, mikrofont vagy RCA eszközt. Az XLR Link kimeneten keresztül csatlakoztatható egy következő Lightwave vagy egy további mélynyomó. 

Világítási mód minden alkalomra

A Lightwave ötféle világítási módot kínál (Mood, Meter, Mix, Pulse és Party), így minden alkalommal kiválaszthatod a megfelelőt. Ezen kívül a hangszórón demo mód is található, amely automatikusan bemutatja mindazt, amire képes. Új ,,játékod" lenyűgöz mindenkit.
További információk:

A feltüntetett ár 1 darabra érvényes.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus RCA - Cinch
Kód:  NUM020c
Termékszám:  Ligthwave
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15