Oldal frissítése

Numark HF Wireless

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Numark HF Wireless

A profi DJ-k számára tervezett prémium fejhallgató hangzásával, esztétikus megjelenésével és hosszú akkumulátor-üzemidejével le fog nyűgözni.  A Numark HF Wireless mindent megad, amire egy DJ-nek szüksége van. Bízhatsz az első osztályú akusztikában és 100%-ban a hangforrásra támaszkodhatsz. A tökéletes hang reprodukálásáról a 40 mm-es átalakító gondoskodik, amelynek frekvenciatartománya 60 Hz - 20 kHz.  

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű stúdió fejhallgató DJ-k számára
  • Extra nagy, forgó fülkagylók
  • Kivételes teljesítmény
  • 40 mm-es erőteljes basszus átalakítók
  • Kiváló zajszűrés, amely lehetővé teszi a fejhallgató használatát rendkívül zajos környezetben
  • Impedancia alacsonyabb teljesítményű készülékekhez is

DJ-k számára tervezve

A fejhallgató nagy és forgatható, kiváló minőségű anyagból készült fülpárnákkal van felszerelve a hatékony zajszűrés érdekében. A hangzás pontos, a basszus erőteljes és magával ragadó. A forgatható fülpárnáknak köszönhetően átválthatsz egy füles módra, így a fejhallgató kézben tartása már csak a múlté.  A kiváló design biztosítja, hogy a fejhallgató ne csússzon le, és addig a fejeden maradjon amíg te le nem veszed. Neked csak a mixelésre kell koncentrálnod.

Vezeték nélküli kialakítás

Bluetooth 4.0-en keresztül a fejhallgatót könnyedén a hangforráshoz csatlakoztathatod, az NFC technológiának köszönhetően pedig a párosítás rendkívül egyszerű és gyors lesz. A Bluetooth hatótávolsága 10 m. Szükség esetén vezetékes kapcsolatot is létrehozhatsz a mellékelt kábel segítségével. A beépített mikrofonnal a fejhallgató kihangosítóként is funkcionál.


A csomag tartalma:

  • HF vezeték nélküli fejhallgató
  • Audio kábel
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  NUM017g
Termékszám:  RNUM115
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20