Oldal frissítése

NUKI Smart Lock 3.0

4,4 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NUKI Smart Lock 3.0

A NUKI Smart Lock 3.0 intelligens zárral távolról is vezérelheted az ajtót. Használd a Nuki Appot a zár feloldásához és lezárásához, a hozzáférési jogok kiosztásához akár távolról is. A Smart Lockot kényelmesen vezérelheted a Nuki Webről vagy olyan hangalapú asszisztenseken keresztül is, mint az Amazon Alexa és a Google Assistant. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy akár 200 virtuális kulcsot hozz létre családtagjaid és barátaid számára. A virtuális kulcsok időre korlátozhatók vagy ismétlődhetnek. A NUKI Smart Lock 3.0 egyszerű és könnyű telepítést tesz lehetővé. Szükség esetén pedig újra eltávolíthatod anélkül, hogy kárt tenne a tulajdonodban.

A NUKI Smart Lock 3.0 legfontosabb jellemzői

  • NUKI Smart Lock 3.0 biztonsági zár
  • Mobilalkalmazással, webes felületen és hangalapú asszisztensekkel vezérelhető
  • Akár 200 virtuális kulcs is beállítható
  • Az ingyenes alkalmazással kulcs nélkül nyithatod és zárhatod ajtód
  • A billentyűk ismételten vagy időben korlátozottan állíthatóak be
  • Könnyű és gyors összeszerelés
  • A lehető legnagyobb biztonság elérése
  • Elemmel működik
  • Az olyan kiegészítők, mint a Nuki Keypad és a Nuki Fob lehetővé teszik az okostelefonnal nem rendelkező személyek számára is a használatot

NUKI Smart Lock 3.0 okoszár

Könnyen és gyorsan használható Nuki zár

A NUKI Smart Lock 3.0 könnyen felszerelhető a bejárati ajtó belső oldaláról. Nincs szükség csavarokra vagy fúrásra, hiszen 3 perc alatt önállóan is telepítheted.

NUKI Smart Lock 3.0 okoszár

Automatikus feloldás funkció

Ha aktiváltad az Auto Unlock funkciót, az ajtó automatikusan kinyílik. A zár kinyílik, amikor hazaérsz.

NUKI Smart Lock 3.0 okoszár

Biztonságos bejutás otthonodba

A zár kezelése a Nuki alkalmazással történik. A hozzáférési kódokat és jogokat távolról is megadhatod. Tartsd ellenőrzésed alatt otthonod teljes áttekintését. 

NUKI Smart Lock 3.0 AV-TEST tanúsítvánnyal

A NUKI Smart Lock 3.0 maximális kényelmet kínál anélkül, hogy a biztonságot veszélyeztetné, hiszen AV-TEST tanúsítvánnyal rendelkezik. A NUKI Smart Lock 3.0 az online banki szolgáltatásokhoz hasonló biztonsági szabványokkal büszkélkedik.

A Nuki alkalmazás számos eszközön elérhető

A Nuki alkalmazás kompatibilis az iOS, Android és Huawei okostelefonokkal. Ezzel az intelligens alkalmazással beállíthatod, működtetheted és kezelheted az összes Nuki termékét. 

A Nukit az okosórával is vezérelheted

Ha van egy okosórád, akkor a Nuki alkalmazással is vezérelheted azt. Az alkalmazás elérhető az Apple Watch, az Andorid okosórák (Wear OS), a Garmin Watch, a Galaxy Watch (Tizen OS) és a Huwei Watch (HarmonyOS) számára. 

Az automatikus feloldás funkció beállítása

Beállíthatod az Auto Unlock alkalmazást, hogy az ajtónyitás egyszerű és kényelmes legyen. Ez a Nuki Smart Lock funkció felismeri a telefont, és automatikusan kinyitja az ajtót, amikor közeledsz hozzá. 

Engedélyek hozzárendelése szeretteidhez

A Nuki nagyon egyszerűvé teszi a hozzáférési jogosultságok kiosztását és kezelését családtagjaid, barátaid, vendégeid vagy bébiszittereid számára. A hozzáférés beállítható ideiglenes vagy ismétlődő hozzáférésre is.

Ismerd meg a tevékenységet

A Nuki alkalmazással áttekintheted az összes érkezőt és indulót is.  Az alkalmazás azt is megmondja, hogy ki zárta be az ajtót, és hogy az biztonságosan zárva van-e. 




Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Elemes

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu

Tulajdonságok

Speciális funkciók Hozzáférés megosztása, Érkezés és távozás figyelés
Elem típusa AA
Elemek száma 4 db
Kód:  NUKa07
Termékszám:  220661

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20