Oldal frissítése

Nuki Smart Lock 2.0

-8%
91 940 Ft
84 900 Ft
66 850 Ft áfa nélkül

Nuki Smart Lock 2.0

Intelligens zár automatikus nyitással

A Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zár használatával segítségével többé már nincsen szükséged a lakáskulcsokra. A készülék ugyanis a Nuki App mobilalkalmazáson keresztül kommunikál, ami azt jelenti, hogy könnyedén kinyithatod az ajtót a mobiltelefonod segítségével. Továbbá, az opcionális Auto Unlock funkcióval még a telefonodat sem szükséges elővenned a zsebedből vagy a táskádból, elegendő, ha a zár közelében vagy és az ajtó automatikusan kinyílik.


A Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zár legfontosabb jellemzői

  • A Nuki App mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető intelligens zár
  • Egyszerű telepítés és könnyű beállítás
  • Airbnb minősítéssel, kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant és Apple HomeKit szolgáltatásokkal
  • LED világító gyűrű jelzi az elektronikus zár állapotát
  • AA elemek táplálják
  • Vezeték nélküli Bluetooth 5.0 interfész
  • Csak kuplungos zárbetéttel működik
  • Kompatibilis a standard gombcilinderekkel és ovális cilinderbetétekkel
Egyszerű telepítés

Az ajtó belsejében található már meglévő zárbetét és kulcs segítségével a Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zár telepítése igazán egyszerű. A zárbetét magasságától függően a Smart Lock-ot rögzítheted lekötéssel vagy ragasztással is az ajtóhoz. Amikor konfigurálod a Smart Lock-ot a Nuki App mobilalkalmazással, a kulcs elfordul a zárban.


Maximális biztonság

A Nuki Smart Lock 2.0 fejlett titkosítást használ a mobiltelefonnal folytatott kommunikációhoz, emellett megfelel a legmagasabb biztonsági szabványoknak, mint például a hitelesített ZILLNER IT SECURITY biztonsági minősítés. Miután a zár az ajtó belseje felőli oldalról csatlakozik a zárbetéthez, nem áll fenn az illetéktelen megrongálás veszélye.


Nuki App mobilalkalmazás

A Nuki App alkalmazásban létrehozhatod és kezelheted a háztartás tagjai számára kiosztott egyéni hozzáférések jogát. Választhatsz az állandó, ismételt vagy egyszeri engedélyek közül. Az ajtózár szabályozásához a zárat egy innovatív Nuki érzékelővel látták el, amely mindig tájékoztat a zár aktuális állapotáról (zárt/záratlan).


Automatikus nyitás és zárás

Az ajtózár nyitásához és bezárásához csak annyit kell tenned, hogy elhúzod az ujjadat az okostelefonod vagy okosórád kijelzőjén. Az Auto Unlock funkció aktiválásával a Nuki Smart Lock intelligens zár automatikusan feloldódik, amikor az érzékelőhöz közel érzékeli a párosított mobiltelefont. Továbbá elérhető az opcionális Lock ’n’ Go funkció is, amely gondoskodik az automatikus zárásról, amikor elmész otthonról.


4,7
10 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer

Kapcsolódás

Támogatott OS Android , iOS
Kompatibilitás Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Akkumulátoros
Alkalmazás nyelve Angol

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth , ZigBee

Tulajdonságok

Speciális funkciók Hozzáférés megosztása , AirBnb tanúsítvány , Érkezés és távozás figyelés , Több felhasználó beprogramozásának lehetősége
Kód:  NUki01
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  220119
Linkek: Gyártó honlapja:
P-DC1-WEB20