Oldal frissítése

NUKI POWER PACK, fekete

5 4 értékelés
25 990 Ft

NUKI POWER PACK, fekete

Smart Lock záradhoz készítettünk egy NUKI POWER PACK töltőkészletet, amely akár 6 hónapig biztosítja a zár áramellátását. A Nuki alkalmazásban ellenőrizheted az akkumulátor aktuális állapotát,amely automatikusan értesít, ha az akkumulátor töltöttsége 20% alá csökkenA csomagban találsz egy USB-C kábelt is, amellyel a zárat akár teljes üzemmódban is feltöltheted 10 órán belül. Soha többé nem kell elemet cserélned a zárban, és mégis gondoskodik a folyamatos működésről. A NUKI POWER PACK töltőkészlet kompatibilis az összes Nuki intelligens zárral.

A NUKI POWER PACK töltőkészlet főbb jellemzői, fekete színben

  • A NUKI POWER PACK töltőkészlet biztosítja a Smart Lock áramellátását.
  • Egy töltés 6 hónapig tart
  • Ismerd meg az akkumulátor állapotát a mobilalkalmazásban
  • Töltés a mellékelt 50 cm-es USB-C kábellel
  • A töltés működés közben is lehetséges
  • A Nuki POWER PACK kompatibilis az összes Nuki Smart Lock készülékkel
NUKI TÁPEGYSÉG

A NUKI zár egyszerűen feltölthető még működés közben is

A NUKI POWER PACK készülékkel nem kell elemet cserélned, egyszerűen csatlakoztasd mindkét oldalon az USB-C portokat, így a zárat teljes működés közben is töltheted.

NUKI TÁPEGYSÉG

Nuki alkalmazás a töltési szintek áttekintéséhez

A Nuki alkalmazással teljes rálátásod nyílik a zár töltöttségi szintjére. Ha a töltöttségi szint 20% alá csökken, automatikusan figyelmeztetést kapsz.

NUKI TÁPEGYSÉG

Kompatibilis töltőkészlet

A NUKI POWER PACK teljes mértékben kompatibilis a Nuki Smart Lock-kal. Használhatod a Nuki Smart Lock 1.0 vagy 2.0 rendszerhez is.

Nincs többé elemcsere

A NUKI POWER PACK újratölthető akkumulátor a Smart Lock számára teljes teljesítményt és tartósságot biztosít. Teljesen feltöltve a zár akár 6 hónapig is működhet további töltés nélkül.

A NUKI POWER PACK egyszerű telepítése

A NUKI POWER PACK töltőkészlet pillanatok alatt csatlakoztatható. Egyszerűen vedd ki az akkumulátortartót a Smart Lockból a kis kart a nyíl irányába nyomva. Helyezd be a NUKI POWER PACK-et az intelligens zárba. Amilyen könnyű behelyezni, ugyanolyan könnyű eltávolítani is. És ennyi! A Nuki alkalmazás megmutatja az aktuális töltöttségi szintet.

Hogyan töltsd fel a POWER PACK töltőkészletet?

A NUKI POWER PACK töltőkészletet szabványos USB-C kábellel töltheted fel,amelyet a csomag tartalmaz. A készlet többek között közvetlenül a Smart Lockban is feltölthető, így fenntartva annak működését. De ki is veheted és külön is feltöltheted.

Kód:  Nuki23_02
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  220585

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10