Oldal frissítése

Nuki Keypad

4,9 12 értékelés
39 690 Ft

Nuki Keypad

Egyszerűen nyisd ki az ajtót a Nuki billentyűzettel

A Nuki billentyűzetet úgy tervezték, hogy illeszkedjen bármelyik Nuki intelligens zárhoz, és a mobilalkalmazással vezérelhető legyen. Az intelligens megoldásnak köszönhetően többé nem kell kulcsot vagy okostelefont magadnál hordanod a kinyitáshoz illetve bezáráshoz, csak a 6 számjegyű kódot kell ismerned. A zár és a billentyűzet közötti kommunikáció titkosított, ezért nagyon biztonságos. A Nuki billentyűzet könnyen felragasztható a bejárati ajtó külső oldalára vagy a ház falára csavarozható.A tápellátás két CR2032gombelemmel történik, amely kiküszöböli a kábelezés és a kapcsolódó építési munkálatok szükségességét.

A Nuki billentyűzet legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű és biztonságos ajtózár megoldás
  • Kompatibilis a Nuki intelligens zárral
  • Memória akár 99 numerikus kód számára
  • Mobilalkalmazáson keresztül történő kezelés
  • Könnyű összeszerelés
  • Elemes tápegység (2× CR2032)
Nuki Keypad billentyűzet Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zárhoz

Biztonságos bejutás az otthonodba

Rövid távra adod bérbe ingatlanod, de nem szeretnéd a kulcsokat kölcsönadni a látogatóknak? Ebben az esetben használd a numerikus billentyűzetet, amelyen ha megadod a 6 számjegyű kódot, és az ajtó azonnal feloldódik.

Nuki Keypad billentyűzet Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zárhoz

A Nuki billentyűzet egyszerű telepítés

A Nuki billentyűzet könnyen felszerelhető a bejárati ajtó külső oldalára ragasztva vagy a ház falára csavarozva. A billentyűzetet bárki néhány perc alatt telepítheti és üzembe helyezheti.  Két gombelemmel működik, nincsenek vezetékek vagy kábelek, amelyeket csatlakoztatni kéne.

Nuki Keypad billentyűzet Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zárhoz

Hozzáférési engedélyek

A billentyűzet bármelyik Nuki Smart Lock zárral használható. A billentyűzet kezelése a Nuki alkalmazással történik. A 6 jegyű jelszavakat távolról is megadhatod a Nuki Bridge-en keresztül. 

A Nuki billentyűzettel csak 6 számot kell ismerned az ajtó nyitásához

A billentyűzet memóriájában akár 99 különböző jelszót is tárolhatsz, így tökéletesen ellenőrzésed alatt tarthatod, hogy ki lépett be a bejárati ajtón. A billentyűzet kialakítása követi a többi Nuki termék megjelenését. 

LED szalag háttérvilágítással

A számjegyek fluoreszkálnak, és még éjszaka is tökéletes tájékozódást biztosítanak. A LED-sáv a háttérvilágítással visszajelzést ad a sikeres kódbevitelről. A Nuki Keypad ideális megoldás azok számára is, akik házat vagy lakást adnak bérbe, hiszen nem kell átadni a kulcsokat, és a bérlőnek csak egy egyedi kódot szükséges megadni. 


Paraméterek

Használat

Használat Ablak, ajtó, és kapu

Kapcsolódás

Tápellátás Elemes

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Tulajdonságok

Speciális funkciók hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés)
Elemek száma 2 db
Kód:  NUKa05
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  220284

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20