Oldal frissítése

Nuki Bridge

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nuki Bridge

Kezeld távolról a Nuki Smart Lockot a Nuki Bridge segítségével!

A Nuki Bridge telepítésével a Smart Lock 2.0-t az otthoni hálózatodhoz csatlakoztathatod. Ez az egyetlen módja annak, hogy a zárat az okostelefonoddal bármikor és bárhonnan vezérelhesd. A zárat így távolról minden gond nélkül fel tudod majd oldani, illetve be tudod majd zárni, vagy ellenőrizni tudod, hogy ki ment be vagy ki az ajtón. Csak dugd be a Nuki Bridge WiFi adaptert egy 230 V-os konnektorba a záraktól legfeljebb 5 méteres távolságban! Az aktuális állapotot egy LED-kijelző mutatja.

A Nuki Bridge főbb jellemzői

  • Segítségével a bejárati ajtót bárhonnan kinyithatod
  • Egyszerű kezelés mobilalkalmazáson vagy interneten keresztül
  • Az Amazon Alexa, Google Home, Apple HomeKit és IFTTT rendszerekkel kompatibilis
  • Tápellátás közvetlenül konnektorról (100-240 V) 
  • A megfelelő működéshez a Nuki Bridge-et a Nuki Smart Lock 5 méteres körzetén belül kell telepíteni

Hogyan működik a Nuki Bridge?

  • A Nuki Bridge az otthoni WiFi-n keresztül csatlakoztatható
  • A Nuki alkalmazással lépésről lépésre elvégezheted a konfigurációt (ez kevesebb, mint 3 percet vesz igénybe)
  • A gomb és a LED kijelző csak a legelső beállításhoz szükséges
  • A Nuki Bridge az olyan intelligens otthoni eszközök futtatásához is használható, mint az Amazon Alexa vagy a Google Home
  • A Bridge segítségével a Smart Lock távolról is vezérelhető a Nuki App (okostelefonon) vagy a Nuki Web (böngésző) segítségével
Nuki Bridge

Távoli feloldás

Nem vagy otthon, de valakinek épp most kellene kinyitnod az ajtót? Ezt egyetlen koppintással a mobilalkalmazásban bárhonnan megteheted, ahol van internetkapcsolat. 

Nuki Bridge

A Nuki Bridge-el otthonod biztonságban lesz

Mindenkivel előfordult már életében, hogy elvesztette a kulcsai, amit azután a zárbetét gyakran költséges cseréjével lehetett csak megoldani. A Nuki Bridge által kiegészített  Nuki Lock rendszerrel emiatt sem kell többé aggódnod.  A hozzáféréshez numerikus kódra, Bluetooth-távirányítóra vagy okostelefonra lesz szükséged. Ráadásul így a hozzáférési előzmények is nyomon követhetők.

Nuki Bridge

Az intelligens otthon rendszerébe integrálható

A Nuki Bridge könnyen integrálható egy, a teljes otthonod átfogó, intelligens rendszerbe. Az eszköz  a Google Home vagy az Amazon Alexa szolgáltatást is támogatja. Ez megkönnyíti az automatizált forgatókönyvek beállítását.


Kód:  NUKa04
Termékszám:  220146
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05