Oldal frissítése

Nuki Fob

4,8 4 értékelés
25 590 Ft

Nuki Fob

A Nuki Fob egy kis Bluetooth medál, amely lehetővé teszi, hogy a Nuki Smart Lock 3.0 készüléket feloldhasd vagy lezárhasd anélkül, hogy mobiltelefonod használnád. A Nuki Fob segítségével a legbonyolultabb élethelyzetet is megoldhatod! Lopás vagy elvesztés esetén egyszerűen deaktiválhatod, és kicserélheted az elveszett Nuki Fobot egy újra. A Nuki Fob kényelmes használatot és ellenőrzött hozzáférést biztosít otthonodhoz vagy lakásodhoz. Az ajtó gombnyomásra ki- és bezárható.

A Nuki Fob Bluetooth távirányító főbb jellemzői

  • Kompakt méretének köszönhetően mindig magaddal viheted
  • A medál Bluetooth interfészen keresztül kommunikál az intelligens zárral
  • Megfelelő megoldás mindenki számára (gyermekeknek és időseknek egyaránt)
  • Nincs szükség Nuki Brige működtetésére
  • Egyszerű kezelés mobilalkalmazáson keresztül
  • Egy Nuki Smart Lock akár 100 Nuki Fob medállal is feloldható
  • Tápellátás CR1632 elemmel
Nuki Fob távirányító

Maximális kényelem

Nem szeretnéd gyermekeid vagy a nagymamát a kulcsok használatával terhelni? Ebben az esetben használd a Nuki Fob távirányítót, amely nagy segítségedre lesz. Egyszerűen közelítsd meg az ajtót, és nyomd meg a gombot a feloldáshoz (ehhez telepítve kell lennie a Nuki Smart Locknak).

Nuki Fob távirányító

A Nuki Fob biztonságos

Mindenki elvesztette már valamikor a kulcsát, amelyet a betét költséges cseréjével oldanak meg. Ha elveszíted a Nuki Fobot, egyszerűen deaktiválhatod a mobilalkalmazásban, és nem kell semmi más miatt aggódnod. Ez a megoldás időt és pénzt takarít meg számodra.

Bluetooth ovládání Nuki Fob

Hozzáférési engedélyek

Takarítócég jön házhoz? A Nuki Fob medál ebben az esetben is segít neked. Beállítható, hogy a tulajdonosát csak egy kiválasztott időintervallumban engedje be a bejárati ajtón.


Egyszerűen nyisd ki az ajtót a Nuki Fob távirányítóval

A medál nagyszerű előnye miniatűr mérete - könnyen elfér bármelyik zsebben (pl. rövidnadrág, nadrág stb. ), amelyet különösen akkor fogsz értékelni, ha nem szeretnéd magaddal vinni a mobiltelefont.


Paraméterek

Használat

Használat Ablak, ajtó, és kapu

Kapcsolódás

Tápellátás Elemes

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Tulajdonságok

Csomag része Távirányító
Kód:  NUKa03
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  405
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15