Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Nuki Combo 2.0

Kedvezmények hete
Szállításra kész > 5 db
102 900 Ft
81 020 Ft áfa nélkül

Felejtsd el a kulcsokat! Üdvözlünk a jövő modern világában! A Nuki Smart Lock 2.0 +WiFi modern ajtózárási koncepciót biztosít. Egy okostelefon segítségével olyan intelligens kulcsot hoz létre, amely biztonságosan és megbízhatóan zár és nyit. A Nuki Smart Lock 2.0 könnyen az ajtó belsejére szerelhető a meglévő zárszerkezeten keresztül. Ezután nincs más hátra, használd a Nuki App alkalmazást az okostelefonodon, amelyben hatékonyan kezelheted a különböző beállításokat és az egyéni hozzáférési jogosultságokat.

A Nuki Smart Lock 2.0+WiFi zár legfontosabb jellemzői

  • A Nuki App által vezérelt okos zár
  • Egyszerű telepítés és könnyű beállítás
  • Airbnb tanúsítvány és Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit kompatibilis
  • AA elemekkel működik
  • Csak normál zárbetétekkel működik
  • Nuki Híd a csomagban

Gyors és biztonságos

A Nuki Smart Lock 2.0+WiFi 5 másodpercen belül feloldható. Ehhez használhatod az okostelefonod, vagy egyszerűen csak a kézi vezérlést. A zár tápellátását négy AA-elem biztosítja, amelyek 6-10 hónapig képesek árammal ellátni a készüléket. Természetesen automatikusan figyelmeztet az akkumulátor alacsony töltöttségi szintjére. A Nuki Bridge kiegészítő segítségével kényelmes internet-hozzáférést is kapsz. Ezután már semmi sem akadályozhat meg abban, hogy otthonodat online irányítsd.

Gyors és biztonságos

A csomagban egy Nuki Híd is megtalálható, mely lehetővé teszi, hogy az okos zár az otthoni internethálózathoz kapcsolódhasson, és így okostelefonról lehessen irányítani, bárhol és bármikor. Gond nélkül kinyithatod az ajtót távirányító segítségével, és kontrolálhatod ki jön és ki megy.
Megjegyzés:

  • A Nuki Smart Lock 2.0 csak cilinderzárhoz alkalmas.

Kapcsolódás

Kompatibilitás Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa, ZigBee, Bluetooth, WiFi
Tápellátás Hálózati
Smart Home segítők Amazon Alexa , Apple HomeKit , Google Assistant
Alkalmazás nyelve angol

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonság

Speciális funkciók

Speciális funkciók helymeghatározás , hozzáférés megosztása
Kód:  NUKa01
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  220089