Oldal frissítése

Nuki Combo 2.0

4,7 33 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nuki Combo 2.0

Intelligens zár távoli hozzáféréssel

A Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zár segítségével többé már nincsen szükséged a lakáskulcsokra. A készülék ugyanis a Nuki App mobilalkalmazáson keresztül kommunikál, ami azt jelenti, hogy könnyedén kinyithatod az ajtót a mobiltelefonod segítségével. Emellett az opcionális Auto Unlock funkcióval még a telefonodat sem szükséges elővenned a zsebedből vagy a táskádból, elegendő, ha a zár közelében vagy és az ajtó automatikusan kinyílik.
A WiFi interfészen keresztüli vezeték nélküli távoli irányításhoz a készlet tartalmazza a Nuki Bridge egységet is.


A Nuki Combo 2.0 intelligens zár és a WiFi bridge legfontosabb jellemzői

  • A Nuki App mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető intelligens zár
  • Egyszerű telepítés és könnyű beállítás
  • Airbnb minősítéssel, kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant és Apple HomeKit szolgáltatásokkal
  • LED világító gyűrű jelzi az elektronikus zár állapotát
  • AA elemek táplálják
  • Vezeték nélküli Bluetooth 5.0 interfész
  • Csak kuplungos zárbetéttel működik
  • Kompatibilis a standard gombcilinderekkel és ovális cilinderbetétekkel




Egyszerű telepítés

Az ajtó belsejében található már meglévő zárbetét és kulcs segítségével a Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zár telepítése igazán egyszerű. A zárbetét magasságától függően a Smart Lock-ot rögzítheted lekötéssel vagy ragasztással is az ajtóhoz. Amikor konfigurálod a Smart Lock-ot a Nuki App mobilalkalmazással, a kulcs elfordul a zárban.


Maximális biztonság

A Nuki Smart Lock 2.0 fejlett titkosítást használ a mobiltelefonnal folytatott kommunikációhoz, emellett megfelel a legmagasabb biztonsági szabványoknak, mint például a hitelesített ZILLNER IT SECURITY biztonsági minősítés. Miután a zár az ajtó belseje felőli oldalról csatlakozik a zárbetéthez, nem áll fenn az illetéktelen megrongálás veszélye.


Nuki App mobilalkalmazás

A Nuki App alkalmazásban létrehozhatod és kezelheted a háztartás tagjai számára kiosztott egyéni hozzáférések jogát. Választhatsz az állandó, ismételt vagy egyszeri engedélyek közül. Az ajtózár szabályozásához a zárat egy innovatív Nuki érzékelővel látták el, amely mindig tájékoztat a zár aktuális állapotáról (zárt/záratlan).


Automatikus nyitás és zárás

Az ajtózár nyitásához és bezárásához csak annyit kell tenned, hogy elhúzod az ujjadat az okostelefonod vagy okosórád kijelzőjén. Az Auto Unlock funkció aktiválásával a Nuki Smart Lock intelligens zár automatikusan feloldódik, amikor az érzékelőhöz közel érzékeli a párosított mobiltelefont. Továbbá elérhető az opcionális Lock ’n’ Go funkció is, amely gondoskodik az automatikus zárásról, amikor elmész otthonról.


A zár távoli irányítása

A Nuki Bridge egység is a készlet része, amely segítségével összekapcsolhatod az intelligens zárat az otthoni hálózatoddal a WiFi interfészen keresztül, így bárhonnan és bármikor szabályozhatod azt. Ez lényegében azt jelenti, hogy távolról irányíthatod az ajtózár nyílását a mobiltelefonoddal, hogyha a szomszédoknak, szakembereknek vagy a családtagoknak szüksége van rá. Illetve ezáltal mindig pontosan tudni fogod, hogy ki mikor érkezett és mikor hagyta el a lakást.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Speciális funkciók Helymeghatározás, Hozzáférés megosztása, AirBnb tanúsítvány, Offline működés, Érkezés és távozás figyelés, Több felhasználó beprogramozásának lehetősége
Titkosítás Challenge-response
Komatibilis betét Szabványos betét csatlakozóval
Csomag része WiFi bridge
Kód:  NUKa01
Termékszám:  220524

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15