Oldal frissítése

NUK cumisüveg Love, 250ml - Fehér

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NUK cumisüveg Love, 250ml - Fehér

A fehér színű NUK LOVE PP 250 ml-es cumisüveg a legkisebb gyerekek etetésére vagy hozzátáplálására ajánlott. Egy szilkonból készült kólika ellen kialakított fogszabályozási etetőcumival van ellátva, amely rugalmas anyagának és a javított kólika elleni Air System-ének köszönhetően csökkenti a csecsemők hasfájásának előfordulási gyakoriságát, amely a levegő lenyelése miatt alakulhat ki. Az etetőcumi előnye, hogy az anya mellbimbójára emlékeztet szoptatás köben. Speciális formája biztosítja a gyermek fogainak és szájüregének  megfelelő fejlődését.

A keskeny üveg kényelmesen és biztonságosan tartható kézben az extra széles nyaknak köszönhetően, valamint könnyen tisztítható és feltölthető. A nagyon tartós, erős és eltörhetetlen palack kitűnő minőségű polipropilénből készült. Fagyasztásra is használható. Alkalmas gyermekeknek már születéstől kezdve, 2-es méretű etetőcumival forgalmazott 6-18 hónapos gyermekek számára.

Műszaki adatok és specifikációk:

Anyaga:
polipropilén

Űrtartalom:
250 ml

Szín:
fehér

Ajánlott életkor:
Gyermekeknek 0 hónapos kortól

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 6 hónapos kortól

Anyag

Palack anyaga Műanyag

Tulajdonságok

Üveg tulajdonságai Kólika elleni
Cumi tulajdonságai Alkalmas szoptatott babák számára

Típus

Típus Szoptatott babának, Kólika elleni
Kód:  BABY0033
Termékszám:  BABY0033
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15