Oldal frissítése

NUK cumi Nature Sense, M méret

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NUK cumi Nature Sense, M méret


Az élet első hónapjaiban különösen kiemelt figyelmet szentelünk a gyermekeinknek. Ennek a figyelemnek szerves részét képezi az etetés is, különösen ha a szoptatásról az üvegből ivásra kell éppen áttérni, ami néha igazi kihívást jelenthet az anyáknak. Annak érdekében, hogy ebben az időszakban a legnagyobb támogatást kapd, a természet által hagytuk magunkat inspirálni és az anya mellbimbójához annyira hasonló cumit fejlesztettünk ki, mint még soha: ez a NUK Nature Sense cumi. Az az újítás, hogy több kis lyuk egy nagy helyett biztosítja csecsemőd számára a könnyed és természetes áramlást. Így a gyermek kényelmesen és biztonságosan érzi magát, ezzel segítve a cumisüveg könnyebb elfogadását. 



A NUK Nature Sense cumi főbb jellemzői

  • A számos kis lyuk a cumin egyenletes és természetes áramlást biztosít, hasonlóan az anya mellének csatornáiból jövő tejéhez
  • Széles és rugalmas támaszték az ajkaknak a cumi rendkívül finom zónájával, hasonló anya mellbimbójához
  • Az innovatív kólika elleni furat megakadályozza a levegő benyelését
  • 0-6 hónapos korú gyermekek számára, M (hat kis lyuk a mesterséges bébiételhez), nem tartalmaz BPA-t
  • Alkalmas minden NUK Nature Sense cumisüveghez
  • 2 db a csomagban

A természet ihlette: mi teszi ezt a cumit olyan különlegessé?

Nem számít, hogy csak pótlást akarsz adni a szoptatás mellett, vagy végleg be akarod fejezni a szoptatást - sok gyereknek okoz problémát a cumisüvegre való áttérés. És pontosan itt lépnek be a képbe a NUK Nature Sense cumik: néhány apró lyuk biztosítja a tej áramlását ugyanúgy, mint az anya tejcsatornáiban, ahogy a gyermek a tej sima és természetes áramlását élvezi, valamint a kényelmes és természetes szívást az ajkak extra széles támogatásának köszönhetően. Az innovatív kólika elleni nyílás lehetővé teszi a szünetek nélküli természetes ivást és így megakadályozza a levegő benyelését. A cumi rendkívül puha zónája rugalmas és alkalmazkodik az ajkakhoz, hasonlóan a mellbimbóhoz.


Ez a cumi az etetésnél sok örömöt okoz nem csak a csemetédnek, hanem neked is. Innovatív termékünket hasznosíthatja az egész család. A közelség, amit az anya szoptatás közben érez, mostantól nem csak az anya privilégiuma - a NUK Nature Sense cumival ebben a közelségben részesülhet akár az apa, fivérek, nővérek, nagyszülők vagy a barátok is. És eközben az anya élvezheti a páratlan és jól megérdemelt pihenés pillanatait.



Tökéletes kombináció: Nature Sense cumi és cumisüveg

A cumi, amelyet erősen ajánlanak az anyák, szülésznők vagy gyermekgyógyászok, három különböző változatban (S, M és L) hozzáférhető - ideális anyatejhez és sűrűbb folyadékhoz is. A gyermek növekedésével nagyobb méretű cumit kell választanod a kínálatból. A 0-6 hónapos és 6-18 hónapos tartományon belül lehet különbözőket választani. A NUK Nature Sense cumik és a mindegyikhez illő NUK Nature Sense cumisüvegek egyszerűen verhetetlen csapatot alkotnak. A cumisüvegből való etetés még soha nem volt ilyen egyszerű! Járj egy lépéssel előbbre, és győződj meg róla magad!

Paraméterek

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 0 hónapos kortól

Etetőcumi

Átfolyás Közepes

Tulajdonságok

Üveg tulajdonságai Kólika elleni
Cumi tulajdonságai Alkalmas újszülöttek számára

Típus

Típus Újszülött cumis, Kólika elleni

Alkalmas

Alkalmas Tej

Anyag

Anyag Szilikon

A csomagban lévő darabok száma

Csomagban lévő darabok száma 1 db
Kód:  BABY6341
Termékszám:  4008600279440
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05