Oldal frissítése

NuForce NE800

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NuForce NE800


Titanové měniče

Titán transzduktor a lenyűgöző hangzásért

Tiszta és erőteljes hang

A szénszálas borításnak és a sárgarézből készült alkatrészeknek köszönhetően az NE800M fejhallgatók kiküszöbölik az apró rezgéseket és utánozhatatlan hangminőséget biztosítanak. A nagy teljesítményű, szénszálas borításban elhelyezett titán transzduktor garantálja a lágy, természetes és erőteljes hangokat.


Utazáshoz is nagyszerű

Ez a fülhallgató utazáshoz is kiváló. Az 1,3 méteres kábel soha nem fog összegubancolódni, a beépített vezérlő pedig lehető teszi, hogy leállítson vagy átugorjon bizonyos számokat, illetve azt is, hogy egyetlen gombbal képes legyen hívásokat fogadni és befejezni. Minden időjáráshoz tökéletes.

beépített meghajtó

Integrált vezérlés


Totális komfort

A maximális kényelem érdekében a modellhez két darab, különféle méretű füldugót adunk. Így mindig biztos lehetsz benne, hogy a megfelelőt használod majd. Legyen szó a puha szilikonból készült típusról vagy az úgynevezett Comply technológiával érkező, a fül alakját figyelembe vevő darabról. Utóbbi egyébként kiszűri a környezet zajait és lenyűgöző basszust kínál.


Teljes viselési komfort
 

Alapvető jellemzők

  • Szénszálas kialakítás és sárgaréz alkatrészek
  • Könnyedség és nagy teljesítmény kiváló aránya
  • Kivételes akusztikai tulajdonságok
  • 8,6 mm vastag titán-membránnal felszerelve

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WZ208m
Termékszám:  H1MF41148290
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20