Oldal frissítése

NuForce BE6i Grey

2,2 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NuForce BE6i Grey

Rndszeresen a sportol, de nem akarja kihagyni a kedvenc dalait, amik motiválják? Erre az esetre találták ki a precíz kidolgozású NuForce vezeték nélküli fülhallgatót. Nem csak kiváló hangzást nyújt, de a gyártó által alkotott design egyszerűen lélegzetelállító. A tulajdonságok ezen kombinációja teszi őket legjobbá ezen árkategóriában, Önnek már csak ki kell próbálnia!

Legfontosabb jellemzők

  • Top sport fejhallgató kedvező áron
  • Jóminőségű szilikon füldugók a nagyobb stabilitás érdekében
  • Alumíniumvázú fülhallgató
  • IPX5 - odlná izzadás elleni és az eső
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő akár 8 órán keresztül
  • Vezeték nélküli Bleutoothkapcsolat (v4.1) + EDR
  • Codec támogatás APTX, AAC
  • Vezérlése a kábelen található szabályzóval 

Ellenállásra tervezve

A NuForce BE6i sport fülhallgató IPX5 szabvány alapján készül, ezért rendkívül ellenálló a verejtékkel, a porral és az esővel szemben, amit értékelni fog nem csak az edzőteremben, hanem akkor is, amikor kedvezőtlen körülmények között edz. A komfortot speciális alakú harangok biztosítják, amelyek kiváló minőségű szilikonból készülnek, szerkezetüknél fogva pontosan a helyükön maradnak, még intenzív edzés során is. Speciális stabilizáló szárnyak  tartják optimális szögben, minimálisra csökkentve az elfordulást.  

Az alumínium vázú fülhallgatóba van beszerelve a nagy 10 mm-es hangszóró, amelynek a felülete kiváló minőségű titán, magnézium és egy inert fém ötvözetéből készült nanoréteggel van bevonva. Ez a keverék, valamint egy réz gyűrű lehetővé teszi, hogy fenntartsák az optimális szerkezeti integritást a torzításmentes hangért, még nagy hangerőn is.

Vezeték nélküli kényelem, kiváló hangzás

A fülhallgató a kiemelkedő designon kívül szilárd állóképességgel rendelkezik és akár 8 óra hosszan lehet vele tefonálni vagy zenét hallgatni.  Az okos kis készülék Bluetoothos hatótávolsága hihetetlen 30 m-es, így akkor sem fogja korlátozni, ha okostelefonja a pihenőpadon van, és Ön az edzőterem másik oldalán foltyatjná az edzést.

Az adással kapcsolatban érdemes megemlíteni az APTX codec támogatást, amely kis késleltetésű és minimalizálja a problémákat a szinkronizálás során. Hála neki, a legmagasabb minőségben tudja hallgatni a digitális zenét, ugyanúgy mintha folyamatosan ott tekeredne a kusza kábel. Támogatja az AAC-t, amelyen keresztül minden részletet hall, akár Apple eszközről játszik zenét, akár egyéb forrásokból, mint például a YouTube, vagy egy online rádió.

Hívások kényelmes fogadása

Az irányító gombok kéznél vannak a kábelen, amely a designnak hála gyakorlatilag gubancmentes. Három gomb és egy mikrofon áll rendelkezésre a  hívások fogadására, és anélkül állíthatja a hangerőt vagy ugorhat át számokat, hogy lassítania kellene az edzés során.

A csomag tartalma:
4 pár szilikon harang (méret XS, S, M, L)
2 pár hab fogantyú (méret M, L)
1 pár stabilizáló szárnyak
1 x USB töltőkábel
1 x Hordtáska
1 x klip kábelrendező
Használati útmutató
biztonsági tájékoztató

Támogatott kodekek:
HSP 1.2, HFP 1.6, A2DP 1.2, AVRCP 1.4, APTX, AAC

Kompatibilitás:
iPhone, Android, Windows

 

Paraméterek

Szín

Szín Szürke
Kód:  WZ205e21
Termékszám:  H1MB22129295
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15