Oldal frissítése

Noxy Adblue 18L

4,6 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Noxy Adblue 18L

Ha dízelmotoros autód van, akkor figyelmedbe ajánljuk a tiszta Noxy Adblue adalékot. Ez egy speciális folyadék, amelyet katalizátorokkal együtt használva jelentősen csökkenthető a NOX-kibocsátás. Ezt az adalékot kifejezetten az SCR szelektív katalitikus redukcióval felszerelt kipufogórendszerrel rendelkező dízelmotorokhoz fejlesztették ki. Az Adblue Noxy oldat desztillált vízből és karbamidból áll. Az oldat a káros NOX-kibocsátás csökkentésével segíti az Euro 4, Euro 5 és Euro 6 kibocsátási normáknak való megfelelést. Az Adblue Noxy AUS 3 néven is ismert, ami arra utal, hogy az oldat karbamidtartalma 32,5%.

A 18 literes Adblue Noxy adalék főbb jellemzői

  • Adblue Noxy adalék desztillált vízből és karbamidból
  • SCR-technológiával működő dízelmotorokhoz
  • Segíti az európai szabványoknak való megfelelést
  • Karbamidtartalma: 32,5%

Szelektív katalitikus redukció - SCR-technológia

A kibocsátási előírások betartása érdekében fejlesztették ki a szelektív katalitikus redukciós SCR-technológiát, amellyel lehetővé vált a dízelüzemű járművek használata az EU útjain. Az SCR-technológia 32,5%-os tiszta karbamidoldatot használ a káros nitrogén-oxidok nem mérgező vegyületekké való átalakításához


Összetétel

Demineralizált víz 67,5 %, Karbamid 32,5 %.

Paraméterek

Térfogat

Űrtartalom 18 l (18 000 ml)
Kód:  AUPR317517
Termékszám:  5903246870763

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15