Oldal frissítése

Noxy Adblue 10L

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Noxy Adblue 10L

Ha dízelmotoros autód van, jól jöhet a tiszta Adblue Noxy Adblue oldat. Ez egy speciális folyadék, amelyet üzemanyag-égetési katalizátorokkal együtt használnak az NOX-kibocsátás jelentős csökkentésére. Ezt a megoldást kifejezetten azokhoz a dízelmotorokhoz fejlesztették ki, amelyek az SCR szelektív katalitikus redukcióval felszereltkipufogórendszerrel rendelkeznek. Az Adblue Noxy Adblue oldat  demineralizált vízből és karbamidból áll. A káros NOX-kibocsátás csökkentésével segít az Euro 4, Euro 5 és Euro 6 kibocsátási normáknak való megfelelésben. Az Adblue Noxy Adblue AUS 3 név alatt ismert, ami azt jelenti, hogy az oldat karbamidtartalma32,5%.

Az Adblue Noxy Adblue oldat legfontosabb jellemzői - 10 liter

  • Az Adblue Noxy Adblue oldat demineralizált vízből és karbamidból áll
  • SCR-technológiával rendelkező dízelmotorokhoz
  • Segíti az európai szabványoknak való megfelelést
  • 32,5%-os karbamidtartalom

Selective Catalytic Reduction SCR technológia

A kibocsátási előírások betartása érdekében kifejlesztették a Selective Catalytic Reduction SCR-technológiát, ezzel engedélyezik a dízelüzemű járművek használatát az EU útjain. Az SCR-technológia a 32,5%-os tiszta karbamidoldatot a káros nitrogén-oxidok nem mérgező vegyületekké történő redukciójához használja.


Összetétel

Demineralizált víz 67,5 %, Karbamid 32,5 %.

Paraméterek

Térfogat

Űrtartalom 10 l (10 000 ml)
Kód:  AUPR317516
Termékszám:  5903246870756

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10