Oldal frissítése

NOXLITE OSRAM LED Garden Spot Mini RGB 4.5W

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NOXLITE OSRAM LED Garden Spot Mini RGB 4.5W

Könnyű lánc NOXLITE OSRAM LED Garden Spot Mini 9 van ellátva fényforrás színválaszték RGB módban, azaz piros, zöld vagy kék. Tervezték kültéri használatra - könnyű ragadt a gyep vagy egyéb felületek, minden reflektorfénybe hegyes. Könnyű lánc csatlakozik a hálózati adaptert közvetlenül csatlakoztatott hálózati kábelt 10 m-re az első LED-et. 

Alacsony hőmérsékleti sugárzás és IP66 II ellenáll minden lánc kiszámíthatatlan az időjárás.Alapvető száma 9 LED izzók javíthatja hozzáadásával bővítőkészleteinek a 18. köszönhetően a LED-technológia fogyasztása mindössze 4,5 W-lánc, és büszkélkedhet egy nagyon hosszú élettartamú.

Paraméterek

További tulajdonságok

További tulajdonságok Fényszín beállítás (RGB)

Tulajdonságok

LED-ek száma 9
Hosszúság 10 m
IP védelmi fokozat IP44

A fény színe

Fény színe Sokszínű
Kód:  EAO2360f
Termékszám:  4052899905641
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15