Oldal frissítése

NOVATION Launchpad X

4,8 5 értékelés
Leárazás -12 %
60 990 Ft 69 190 Ft

NOVATION Launchpad X

Hagyd abba az egérrel való kattintgatást a zenéid létrehozásához és lejátszásához, és helyettesítsd azt inkább a MIDI NOVATION Launchpad X vezérlővel. A vezérlő tökéletesen működik az Ableton Live szoftverrel. Az összesen 64 RGB diódával megvilágított pad nem csak jól néz ki, de segíti a láthatóságot és a tájékozódást is az éjszakai fellépések és hasonlók során. Soha többé nem vesznek el az ötleteid - a Capture MIDI segítségével minden rögzítve lesz a belső memóriában. Az új zenei slágerek szó szerint a kezedben vannak.

MIDI NOVATION Launchpad X harmadik generáció vezérlő főbb jellemzői

  • Megfizethető MIDI vezérlő DJ-knek és producereknek
  • A NOVATION Launchpad X nagyszerűen együttműködik az Ableton Live-val
  • 64 RGB diódýval megvilágított pad - nyomásérzékeny
  • A Dynamic Note és Scale módok kiszűrik a rosszul játszott hangjegyeket.
  • A Capture MIDI gomb segítségével akkor is rögzítheted zenei ötleteidet, ha éppen nem játszod fel azokat
  • Dobok, billentyűk funkciói, stb. és 4 konfigurálható üzemmód lehetősége
  • A MIDI NOVATION Launchpad X vezérlő egyszerűen telepíthető és gyorsan beállítható
  • Csatlakozás gyors USB-C porton keresztül

NOVATION Launchpad X - az ujjak játsszák a szerepet

Mivel a Launchpad X nagyszerűen együttműködik az Ableton Live-val, a padok és más vezérlőelemek néhány érintésével sok mindent megtehetsz közvetlenül a vezérlőn anélkül, hogy folyamatosan a monitort kellene nézned. Lejátszhatod az egyes klipjeidet, dobolhatsz vagy billentyűkön játszhatsz, és van lehetőség felvételre is, illetve 4 egyéni üzemmód beállítására. A NOVATION Launchpad X Dynamic Note és Scale móddal is büszkélkedhet, amely eltávolítja a kiválasztott billentyűkön kívül lejátszott hangokat, így kijavítja a hibákat, és nem kell újra felvenned.

Egyszerűen és gyorsan a NOVATION Launchpad X harmadik generációs MIDI vezérlővel

Miután csatlakoztattad a laptopodhoz vagy számítógépedhez a MIDI NOVATION Launchpad X vezérlőt, átirányít egy weboldalra, ahol intuitív módon, lépésről lépésre letöltheted az összes szükséges szoftvert, és pár perc alatt párosíthatod a Launchpad Minit az Ableton Live-val. Nincs több hosszadalmas és bosszantó beállítás.

Új firmware 2.0

A 2.0 firmware frissítés további testreszabási lehetőségeket és számtalan új funkciót kínál a Launchpad X számára. Fedezz fel új kreatív lehetőségeket, és szabd testre a Launchpad X-et, mint még soha. A Firmware 2.0 egy vadonatúj Custom Mode billentyű widgetet mutat be. A gyorsabb, intuitívabb munkafolyamat és a végtelen kreatív lehetőségek érdekében alapvető DAW billentyűparancsokat rendelhetsz hozzá a Novation Components segítségével, és összpontosíthatsz a zenei ötleteid kidolgozására. A Launchpad X most 4 további felhasználói módot kínál, így összesen 8 új bővítmény áll rendelkezésedre.

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus MIDI kontroller
Billentyűk száma 64

MIDI

MIDI USB

Méretek

Szélesség 180 mm
Mélység 180 mm
Magasság 15 mm

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  NOV001a2
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  HN206854

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20