Oldal frissítése

NOVATION Launchpad PRO

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NOVATION Launchpad PRO

A NOVATION Launchpad PRO MIDI vezérlő profi zeneszerzők számára ideális, főleg azoknak, akik az Ableton Live szoftverrel dolgoznak. A Launchpad 64 többfunkciós RGB padot tartalmaz, amelyek képesek változtatni színüket, és ez az Ableton Live-ban állítható. A Launchpad vezérlő számos effektbeállítást tartalmaz, amelyek segítik a mixelést és a zeneszámok váltását. A Scale Mode például valamennyi padot ugyanarra a skálára állítja, hogy a zene mindig a megfelelő hangnemben szóljon. A könnyen használható és nagyon modern NOVATION Launchpad PRO MIDI vezérlő és a Launchpad MK2 a kategória legjobbjai és a piacon kapható leghasznosabb készülék.

A NOVATION Launchpad PRO MIDI vezérlő legfontosabb jellemzői

  • 64 nyomásérzékeny RGB pad
  • Zeneszerzéshez ideális
  • Tartalmazza az Ableton Live 9-et
  • A Launchpad vezérlő 2 MIDI aljzattal rendelkezik
  • A tápellátás USB vagy 12 V DC forráson keresztül történik
  • A csomagban megtalálható az Ableton Live Lite, a Loopmasters mintacsomag, a Novation Bass Station, a V-Station is

Sokoldalú NOVATION Launchpad PRO MIDI vezérlő


A NOVATION Launchpad PRO MIDI vezérlő egy sokoldalú eszköz, amelynek sokféle funkciója van. A Launchpad PRO Standalone üzemmódban szinte bármilyen zenei szoftverhez vagy hardverhez csatlakoztatható. Például kösd rá a Logic Próra, és használd billenytűzetként, vagy a Launchpad Próval a MIDI porton keresztül kösd a Bass Station II-re és játssz basszus riffeket. A lehetőségek száma a vezérlő kompatibilitásától függ

 
Kód:  NVN003g
Termékszám:  HN154793
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20