Oldal frissítése

NOVATION Launchpad MK2

3,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NOVATION Launchpad MK2

A NOVATION Launchpad MK2 MIDI vezérlő ideális eszköz, hogy professzionális zenéket hozhasson létre, különösen az Ableton Live szoftverrel. A Launchpad 64 RGB többszintű háttérvilágítású gombot tartalmaz, amelyek többfunkciósak és a színük váltakozik, az alapján ahogyan az Ableton Live szoftverben be van beállítva. A Launchpad vezérlő számos effektbeállítással is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a zenék keverését és léptetését. A skálázási mód például beállítja az összes hangsávot ugyanabba a skálaba, hogy a zene mindig a megfelelő hangmagasságban lehessen. A könnyű, egyszerűen használható és rendkívül fejlett dizájn révén a NOVATION Launchpad MK2 a Launchpad Pro programmal együtt a kategóriájában a legjobb és leghasznosabb eszköz a piacon.

A NOVATION MK2 MOVI vezérlőegység főbb jellemzői

  • 64 nyomásérzékeny, rácsos elrendezésű RGB pad ?
  • A Launchpad az ideális eszköz klippek triggereléséhez, drum rack-ek lejátszásához
  • 64 háttérvilágítású gombok
  • 2 MIDI foglalat
  • USB porton keresztül tölthető
  • Támogatja az Ableton Live-ot, a Loopmasters mintacsomagot, a Novation Bass Station-t és a V-Station-t is

Sokoldalú MOVIC Controller NOVATION MK2 Launchpad

MOVI Controller NOVATION Launchpad MK2 egy sokoldalú zenei eszköz, amely számos különböző funkciót tartalmaz.  A Stanalone Mode segítségével a Launchpad MK2 szinte bármilyen zenei szoftverhez vagy hardverhez csatlakoztatható. Például csatlakoztathatja a Logic Pro-hez, és használhatja billentyűzetként, vagy csatlakoztathatja a Launchpad MK2-t más Launchpadokhoz vagy Launch Devices eszközökhöz. Ez a széles körű kompatibilitás növeli a NOVATION eszközök előnyösségét, és kedvező ára révén könnyedén felveszi a versenyt a hasonló termékekkel a piacon.

 
Kód:  NVN003f
Termékszám:  HN158100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15