Oldal frissítése

NOVATION Launchpad Mini MK3

4,0 6 értékelés
Leárazás -4 %
33 990 Ft 35 290 Ft

NOVATION Launchpad Mini MK3

Ne kattints tovább az egérrel a zenéd létrehozásához és lejátszásához, hanem helyettesítsd azt a MIDI NOVATION Launchpad Mini MK3 vezérlővel. A vezérlő tökéletesen működik az Ableton Live szoftverrel. Az összesen 64 RGB diódával megvilágított pad nemcsak jól néz ki, hanem segíti a láthatóságot és a tájékozódást is, például éjszakai fellépések és hasonlók során. Maga a vezérlő teste nagyon kompakt, így bárhová magaddal viheted. Az új zenei slágerek szó szerint a kezedben vannak.

A MIDI NOVATION Launchpad Mini MK3 vezérlő főbb jellemzői

  • Megfizethető MIDI vezérlő DJ-knek és producereknek
  • Kitűnően működik az Ableton Live szoftverrel
  • 64 RGB diódával megvilágított pad
  • Dob, billentyű funkciókvagy például stop/solo/mute
  • A MIDI Launchpad Mini vezérlő  egyszerű telepítésssel és gyors beállításssal
  • Csatlakozás gyors USB-C porton keresztül

NOVATION Launchpad Mini MK3 - ujjakkal játszani a játékot

Mivel a Launchpad Mini MK3 nagyszerűen együttműködik az Ableton Live-val, a padok és más vezérlőelemek néhány érintését közvetlenül a vezérlőn kezelheted anélkül, hogy folyamatosan a monitort kellene nézned. Lejátszhatod az egyes klipeket, dobolhatsz vagy billentyűkön játszhatsz, és nem hiányzik a stop/solo/mute funkció sem.

Egyszerűen és gyorsan

Miután csatlakoztattad a laptopodhoz vagy számítógépedhez a MIDI NOVATION vezérlőt, átirányít egy weboldalra, ahol intuitív módon, lépésről lépésre letöltheted az összes szükséges szoftvert, és pár perc alatt párosíthatod a Launchpad Minit az Ableton Live-val. Nincs több hosszadalmas és bosszantó beállítás.

Új firmware 2.0

A 2.0 firmware frissítés további testreszabási lehetőségeket és számtalan új funkciót kínál a Launchpad Mini számára. Fedezz fel új kreatív lehetőségeket, és szabd testre a Launchpad Mini [MK3]-t, mint még soha. A Firmware 2.0 egy vadonatúj Custom Mode billentyű widgetet mutat be. A gyorsabb, intuitívabb munkafolyamat és a végtelen kreatív lehetőségek érdekében alapvető DAW billentyűparancsokat rendelhetsz hozzá a Novation Components segítségével, és összpontosíthatsz a zenei ötleteid kidolgozására.


Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus MIDI kontroller
Billentyűk száma 64

MIDI

MIDI USB

Méretek

Szélesség 180 mm
Mélység 180 mm
Magasság 15 mm

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  NOV001a1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  HN206853

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20