Oldal frissítése

NOVATION Circuit Tracks

5 3 értékelés
133 390 Ft

NOVATION Circuit Tracks

A Novation Circuit Tracks MIDI kontroller minden zenei producer és zenész számára kiváló. Egy sávban két szintetizátorsávot, két MIDI-sávot vagy négy ritmussávot rögzíthetsz. Sávonként akár 32 pattern vagy 256 szekvencia hozható létre, beleértve az egyes szólamok harmonizálását és mutációját. 

A Novation Circuit Tracks MIDI kontroller legfontosabb jellemzői

  • Sávonként akár 32 pattern vagy 256 szekvencia is létrehozható
  • A Novation Circuit Tracks képes kezelni a MIDI formátumokat, beleértve a hangjegyek beillesztését és a CC automatizálást
  • 32 háttérvilágítású pad, többfunkciós gombok és érzékeny gombok állnak rendelkezésre
  • A beépített akkumulátor akár 4 órányi játékot biztosít útközben is

A Novation Circuit Tracks kiváló hangminőséget biztosít

A zeneszámok elkészítése után azonnal készen állhatsz arra, hogy elindítsd őket a streaming eszközökön és a közösségi hálózatokon. A kiváló minőségű hangzást vidám effektek egészítik ki. Például: reverb, delay, sidechain és kompresszor. A Novation Circuit Tracks az audiojelek mellett MIDI formátumokat is képeskezelni, beleértve a hangjegyek beillesztését és a CC automatizálást. 

Széles körű csatlakoztathatóság és beépített akkumulátor

A fő vezérlőpanel 32 háttérvilágítású paddal, többfunkciós gombokkal és érzékeny gombokkal rendelkezik. A csatlakozópanelen 5-tűs MIDI in/out/thru csatlakozókat, sztereó kimenetet, szinkroncsatlakozót más eszközökhöz, fejhallgató kimenetet a monitorozáshoz és két bemenetet találsz. Alkotásaid micro SD-kártyára mentheted. A Novation CircuitTracks egy akkumulátort is tartalmaz, amellyel akár 4 órán át alkothatsz útközben. A csomag tartalmaz egy USB tápkábelt és egy USB-kábelt a számítógéphez való csatlakozáshoz.


Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus MIDI kontroller

MIDI

MIDI DIN
DIN MIDI MIDI In, MIDI Out, MIDI Thru

Méretek

Szélesség 240 mm
Mélység 210 mm
Magasság 30 mm
Tömeg 0,78 kg

Jellemző

Szekvencer Szekvenszerrel
Akkumulátorról működés Nem

További tulajdonságok

Adathordozó MicroSD kártya
Fejhallgató csatlakozó igen
Mellékelt szoftver Nem
Kód:  NVN001d
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  HN222737

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10