Oldal frissítése

NOVA SMOOTHIE 02.210101.01.001

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NOVA SMOOTHIE 02.210101.01.001

Keresi a trükkök otthonában, amelyek javíthatják a mindennapi életben? Fogadjon turmixgép márka Nova és biztosan nem fogja megbánni. A smoothie készítő elegáns fekete és ezüst színben készült kiváló minőségű és tartós anyag. Használja, különösen a készítmény a friss gyümölcs- és zöldséglevek és italok. Kiválóan alkalmas, hanem a termelés krém koktélok, jeges kávé vagy fagylalt. Képzelet nem ismer határokat. Erőteljes motor nagy sebességgel készít kedvenc tastand néhány másodperc. 

legfontosabb jellemzői

  • karcsú kialakítás
  • Kiváló minőségű és tartós anyag
  • Elkészítéséhez turmixokat és a teremtés krémes koktélok, jeges kávé vagy fagylalt
  • Erős motor nagy sebességgel
  • egyszerű kezelhetőség
  • egyszerű karbantartás
  • Tartalmaz egy fedél ivásra
  • Knife rozsdamentes acélból
  • Turbo és zár
  • Csúszásmentes lábak

Nagy teljesítményű és minőségű, elfogadható áron

Felhasználóbarát egyszerű működtetést biztosít - Blender indul egyszerűen dönthető 0,6 literes üveg konténerek fejjel. Lock funkció, amely fel van szerelve egy eszköz megakadályozza a véletlenszerű kibocsátás. Általános karbantartás nagyban megkönnyítette az a tény, hogy egyes részei a készülék lehet mosni mosogatógépben. 

Az erő és az egészség a természet jobb az asztalon

Smoothie készítő megőrzi a gyümölcsök és zöldségek szereplő enzimek, amelyek elpusztítják az ipari kivitelben. Az eredmény egy olyan ital, 100% -os tisztaságú természetes összetevőket és finom pépet. Mint ilyen, nem csak satiates hanem szállít egy szükséges adag a vitaminok, ásványi anyagok, rostok és végül, de nem utolsósorban, ezek az enzimek. Ez így is használható a készítmény csecsemőtápszer vagy élelmiszer kisgyermekek.

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 300 W

Kiegészítők

Tárolók száma 1 db
Kód:  NOVMS001
Termékszám:  02.210101.01.001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15