Oldal frissítése

NOVA LEVES BLENDER 02.210300.01.001

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NOVA LEVES BLENDER 02.210300.01.001

NOVA Soup Blender představuje praktický přístroj 3 v 1 s programy pro sekání, míchání a vaření. Ezzel az erőteljes turmixgép könnyen és mindenekelőtt gyorsan elkészíti friss leves, valamint a meleg ételek keretében bébiétel. És ez még nem minden, a készülék gond nélkül készít friss és konzerv gyümölcs, kevert italok tetszik. Koktélok és egy turmix. Biztosítja a nagy teljesítményű motor, teljesítmény 1000 W. Végül az időt szállít rozsdamentes acél.

legfontosabb jellemzői

  • Térfogat: 1,3 l
  • rozsdamentes acél kések
  • újramelegítés funkció
  • szintjelző
  • Automatikus kikapcsolás ugyanazon a hőmérsékleten
  • A leválasztható kábel
  • Csúszásmentes lábak

könnyű főzés

Főzés NOVA leves Blender annyira egyszerű. A programnak köszönhetően, ami szintén módosíthatja a hossza a képzés levesek egyszerű dolog. Miután több felhasználásra a munka révén az ilyen szakaszban, hogy helyezze be a hozzávalókat, állítsa be a megfelelő programot, és hagyja el a többi ezt a lenyűgöző készülék. Néhány perc múlva akkor már készített egy finom leves. Ha nem látszik semmi felett, akkor szabadon megszakíthatja a főzést. 

minőségi anyagok

Připravený pokrm se snadno nalévá přímo z konvice. Blender nem korlátozza Önt választéka összetevők - képes megbirkózni mind a lágy és kemény, a hozzávalókat. Csakúgy, mint a főzés és a könnyű tisztítás és keverő. Elegendő ahhoz, hogy töltse ki a tartályt tiszta vízzel, és a készüléket néhány percig kapcsolja a kannát vagy forró vízzel öblítsük.A készülék csak minőségi anyagokból.

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 1 000 W
Kód:  NOVSB001
Termékszám:  02.210300.01.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20