Oldal frissítése

Nonda iHere 3.0

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nonda iHere 3.0

Megesik Önnel is, hogy elfelejti, hol hagyta az autója kulcsát, a pénztárcáját, vagy egyéb más apróságát? Könnyítse meg a keresést a Nonda iHere 3.0 Bluetooth helymeghatározó chippel. Ez a kis chip kulcstartóként is viselhető, helyezze pénztárcájába, vagy a tabletje tokjába. A mobilalkalmazás segítségével „tárcsázza” a chipet, és azonnal hangjelzést kap, hogy megtudja, hol található az elveszett tárgy. Sőt, egyszerre több chippel is kommunikálhat.

A Nonda iHere 3.0 chip főbb jellemzői

  • Könnyű és kicsi, elegáns kivitelezés
  • Bluetooth kommunikáció
  • Nagy hatótáv - akár 60m
  • Mobilalkalmazáson keresztül történő vezérlés
  • MicroUSB-n keresztül történő, gyors töltés
  • Lehetséges akár 10 chipet is egy telefonhoz csatlakoztatni

A segítségével a telefon és az óra is megtalálható

A Nonda iHere 3.0 helymeghatározó chip kompatibilis az Android 4.3 és újabb, valamint, az iOS 7.1 és újabb verzióival. Az okostelefonokon kívül képes az okosórákkal is kommunikálni, amennyiben azok a felsorolt operációs rendszereket használják.

Kód:  NONDA701
Termékszám:  IHKFWTMCC

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20