Oldal frissítése

Nomad Roadtrip

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nomad Roadtrip

Nomad Roadtrip egy innovatív, sokoldalú töltő mobil telefonok és a tabletta az autóban, így ha egy hosszabb útra, például Európában, a mobilkészülék folyamatosan ellátni energiával, mint egy 12 V-os konnektorba autók, és akkumulátoros egy belső kapacitása 3000 mAh. Ez az, amikor kiszáll az autóból, és elindult az utazás bárhol.

legfontosabb jellemzői

  • Teljesítmény eszközök 12V kimeneti és akkumulátoros autó
  • Kapacitás 3000 mAh
  • Két USB kimenet - C típusú USB-USB-A
  • A kompakt kialakítás ház
  • Automatikusan hozzárendeli prioritás tölteni az eszközök
  • Súlya mindössze 220 g

végtelen lehetőségek

Ezen túlmenően, a töltő tölti az eszközt 12 V-os aljzatból az autóban, akkor is a show után vár beépített akkumulátor kapacitása 3000 mAh, így az energia mindig, amikor szükség van rájuk. Ez hasznos lehet például, ha tábort a táborban, és nem fog azonnal folytathatják útjukat. Érdekes, hogy közben az autóút Roadtrip elsőbbségi újratölti a készüléket, majd maga.

A legújabb technológia

Nomad Roadtrip tisztán modern berendezések, így amellett, hogy a hatalom a hagyományos mobiltelefon gondol a legújabb technológiai kütyük. Kívül klasszikus típusú USB-porttal, így könnyen tölteni USB eszközök C típusú, így a töltés egy új iPhone, vagy a különböző tabletták lesz könnyű. Ez lehetővé teszi, hogy a töltő kész a teljes munkaidőben modern technológiai fejlődés, hogy jöjjön.

Kód:  NOMAD3
Termékszám:  roadtrip-001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05