Oldal frissítése

Nomad Leather Strap Brown, black - AW 42/44/45/Ultra 49mm

4,1 7 értékelés
32 990 Ft

Nomad Leather Strap Brown, black - AW 42/44/45/Ultra 49mm

Annyira megkedvelte Apple Watch óráját, hogy nélküle már el sem tudná képzelni a napját? Előfordulhat, hogy Ön is arra az álláspontra jutott, hogy az Apple Watch-hoz tartozó eredeti szíj túlságosan univerzális és hétköznapi. Akkor miért ne választaná inkább az elegancia és minőség egyedi kombinációját, amelyet a fekete fémcsattal ellátott Nomad Horween bőrszíj kínál? Egyesítse a legújabb technológiákat elegáns design-nal!

Egyedülálló kiegészítő az Apple Watch-hoz

  • A legújabb technológiák és a klasszikus elegancia egyesülése
  • Kiváló minőségű anyagokból gyártott
  • Alkalmas Apple Watch 42/44/45/Ultra 49mm-es típusához

Minőség és elegancia

A Nomad Horween szíj előállításához kiváló minőségű anyagok kerültek felhasználásra, konkrétan minőségi Horween bőr, illetve strapabíró lenvászon a neves francia gyártótól. A fekete acélcsat PVD-technológiás felületi kezelésben részesült, mely rendkívüli tartósságot nyújt a fekete színnek, emellett a karcolásokkal szemben is ellenáll. A szíj belső részében kidudorodó kis csatornára lehetünk figyelmesek, amely biztosítja a levegő megfelelő áramlását a szíj és az Ön bőre között. A szíj fekete csatos változata leginkább az Apple Watch szürke, illetve fekete változatához illik.

Jó, ha tudja

A Nomad Horween szíjat az Apple Watch 6, Apple Watch 42/44/45/Ultra 49mm-es változatához tervezték. Alkalmas 15 - 21 cm-es körfogatú csuklóra. Nem ajánlott a szíj vízben történő áztatása a színsötétedés, illetve elnehezedés miatt. A szíj nedves ronggyal tisztítható, de nem ajánlott teljesen elmeríteni a vízben.

 

 

Paraméterek

Szíj

Strap colour Barna
Szíj anyaga Bőr
Csukló min. kerülete 15 cm
Csukló max. kerülete 21 cm

Márka/modell

Márka Apple
Modellsorozat Watch Series 9, Watch SE, Watch Ultra 2, Watch Series 8, Watch SE (2022), Watch Ultra, Watch Series 7, Watch Series 6, Watch Series 5, Watch Series 4, Watch Series 3, Watch Series 2, Watch Series 1
Modell 45mm, 49mm, 49mm, 42mm, 42mm, 42mm, 44mm, 44mm, 44mm, 44mm, 44mm, 45mm, 45mm
Kód:  NOMAD7l
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  NM1A4RBM00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20