Oldal frissítése

Nomad Horween bőrszíj hagyományos fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nomad Horween bőrszíj hagyományos fekete

Annyira szereti az Apple óráját, hogy nélküle el sem tudja képzelni a napját? Lehet, hogy azt a végkövetkeztetést vonta le, hogy az Apple által szállított eredeti szíj túlságosan univerzális és szokványos.  Miért ne válassza egy egyedülálló kombinációját az eleganciának és a minőségnek, amellyel a fekete fémcsattal ellátott, Nomad Horween bőr szíj egyértelműen rendelkezik. Egyesítse a legújabb technológiát és a klasszikus, elegáns formai kialakítást.

Az Apple karóra egyedülálló kiegészítője

  • A legújabb technológia és a klasszikus elegancia kombinációja
  • Kiváló minőségű anyagokból készült
  • Az Apple óra 42 mm-es változatához tervezték

Minőség és elegancia

A szíj előállításához kiváló minőségű anyagokat használtak, nevezetesen a minőségi Horween bőrt és tartós lenrostot a neves francia gyártótól. A fekete acél csattot PVD technológiával kezelték, így hosszú ideig tartósan fekete marad és karcmentessé is válik. A szíj belsejében megfigyelhető egy homorú csatorna, amely biztosítja a megfelelő légáramlást a bőr és a szíj között. A szíj fekete csattal rendelkező változata különösen alkalmas a szürke vagy fekete színű Apple órákhoz.

Tudnia kell róla

A szíjat az Apple óra 42 mm-es változatához tervezték. Alkalmas a 15 cm-től a 21 cm-ig terjedő csukló mérethez. Nem ajánlott eláztatni a szíjat, mert sötétebb lesz a színe és veszít a szilárdságából. A szíjat egy nedves ruhával lehet tisztítani, de egészen biztosan ne merítse a vízbe.

Kód:  NOMAD7r
Termékszám:  NM1A4RBT00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05