Oldal frissítése

Nomad Horween bőrszíj Hagyományos ezüst

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nomad Horween bőrszíj Hagyományos ezüst

Annyira élvezi az Apple órája viselését, hogy el sem tudja képzelni a napját nélküle? Talán arra a következtetésre jutott, hogy az eredeti szíj, amellyel az Apple órákat szállítják túlságosan univerzális és közönséges. Miért ne válassza az elegancia és a minőség egyedülálló kombinációját, amelyet a Nomad Horveen bőr szíj kínál egy hagyományos ezüst színű fém csattal. A legújabb technológia és a klasszikus, elegáns formai kialakítás ötvözete.

Az Apple óra egyedülálló kiegészítője

  • A legújabb technológia és a klasszikus elegancia kombinációja
  • Kiváló minőségű alapanyagokból készült
  • Az Apple óra 42 mm-es változatához tervezték

Minőség és elegancia

Ennek a szíjnak az előállításához kiváló minőségű anyagokat használtak, nevezetesen a minőségi Horween bőrt és egy neves francia gyártótól származó tartós lenrostot. Ezüst színű rozsdamentes acél csattal rendelkezik, amely karcálló. A szíj belsejében egy homorú csatornát tartalmaz, amely biztosítja a megfelelő légáramlást a bőr és a szíj között. Ez a szíj változat a rozsdamentes acél csattal különösen alkalmas az Apple órák ezüst változatához.

Tudnia kell,

A szíjat az Apple 42 mm - es órához tervezték és alkalmas a 15 cm-től 21 cm-ig terjedő csukló mérethez. Nem ajánlott vízbe áztatni a szíjat, mert sötétebb színűvé válik és gyengül. A szíjat egy nedves ruhával lehet tisztítani, de biztosan ne merítse a vízbe.

 
Kód:  NOMAD7s
Termékszám:  ANM1A4RST00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15