Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Withings Thermo

4,7 29 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Withings Thermo

A Thermo érintés nélküli hőmérő gyorsan mérni fogja a hőmérsékletet, és azonnal ellenőrizheti a mobiltelefonos alkalmazásban lévő információkat. Itt a hőmérséklet és a tünetek megfigyelése mellett megjegyzéseket, médiákat és fotókat is beilleszthet bármely felhasználói profilban. Ez segít abban, hogy megtudja, hatékony-e a kezelés, és lehetővé teszi a teljes történelem megosztását orvosával. Az alkalmazás legfeljebb 8 felhasználót ismer fel. A Nokia Thermo hőmérő szinkronizálható mobil alkalmazással WI-FI vagy Bluetooth technológiával . Okos alkalmazással figyelheti az egészségét, megelőzheti a betegségeket és rögzítheti hőmérsékletét a naplójában.

A Thermo Thermo főbb jellemzői

  • A 16 infravörös érzékelő rendkívül pontos mérést biztosít
  • mérés 2 másodpercen belül
  • színes LED hőmérséklet kijelzés
  • érintés nélküli technológia - nincs baktérium
  • hőmérséklet-előzményeket és egészségügyi tanácsokat közvetlenül az okostelefonon
  • orvosilag jóváhagyott hőmérő Nokia Thermo

Hot Spot Sensor Technology - 4000 mérés 2 másodpercen belül

Ennek a forradalmi technológianak köszönhetően a Thermo hőmérő továbbítja a pontosan mért hőmérsékletet, és automatikusan szinkronizálja azt egy WI-FI speciális mobiltelefon alkalmazással. S 16 infračervenými senzory a patentovanou technologií Hot Spot Sensor TM, dokáže teploměr Nokia Thermo přesně změřit vaši teplotu za pouhé 2 sekundy.

Nokia Thermo gyors és higiénikus hőmérő

Egy pillantásra van szükség, és a Nokia Thermo hőmérő segítségével a színjelző segítségével gyorsan összpontosíthat a mért hőmérsékletre. Nem kerül érintkezésbe semmilyen testfolyadékkal, így teljesen tiszta és higiénikus. A Thermo Thermometer egy elismert egészségügyi monitor, és elnyerte a CES innovációs díjat ebben a kategóriában. 

Paraméterek

Típus

Típus Érintés nélküli - infravörös
Használat módja Halántékon

Speciális funkció

Mérési sebesség 2 s
Különleges funkció Mobilalkalmazással

Mérési tartomány

Minimális hőmérséklet 35 °C
Maximális hőmérséklet 43,2 °C

Váltási lehetőség °C és °F között

Váltási lehetőség °C és °F között IGEN

Tápellátás típusa

Tápellátás típusa AAA
Kód:  APTEP001
Termékszám:  SCT01-All-Inter
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10