Oldal frissítése

Okosóra Nokia Steel HR (36mm) rozéarany/ fekete, szilikon pánt

Kiegészítők a termékhez

Okosóra Nokia Steel HR (36mm) rozéarany/ fekete, szilikon pánt

A fejlődés nem állhat meg, így az órák sem csak időmérésre alkalmasak ezentúl. Ha egy elegáns, de okos órát szeretnél, akkor a Nokia Steel HR Arany / fekete a megfelelő választás számodra. Minden automatikus tevékenységet rögzít 24 óra használat után. Az órának köszönhetően nyomon követheted a pulzusszámod, a fizikai aktivitásod, az alvási időt vagy az elégetett kalóriát. Mivel az óra 50 méterig vízálló, így akár a víz alatt is nyomon követheted a pulzusszámod és a teljesítményed. A kis kijelző segítségével is követheted a pulzusodat, a teljesítményedet és az okostelefonod figyelmeztetéseit is. Az akkumulátor legfeljebb 25 napig tart. Az okosóra 316L rozsdamentes acél felhasználásával készült, dupla üveggel kiegészítve. A sportos szilikonpánt hosszú élettartamot biztosít sportolás közben is.

A Nokia Steel HR óra (36 mm) rozéarany / fekete főbb jellemzői

  • A tevékenységek vezeték nélküli megfigyelése (szívverés, lépésszám, távolság, kalória, alvás, úszás)
  • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 25 nap
  • Vízi tevékenységekhez is alkalmas - vízállóság 50 méterig
  • A pulzusszám, a teljesítmény és az okostelefon riasztások megjelenítése
  • Intelligens ébresztő funkció

Kellemes ébredés az intelligens ébresztésnek köszönhetően

ANokia Steel HR órák segítenek abban, hogy a legjobb alvásciklusban ébredj fel. Csak állítsd be az időt a riasztás előtt, és órád akkor fog ébreszteni egy halk rezgéssel, amikor a legkevésbé mélyen alszol.

Testre szabhatod a megjelenését

A Steel HR már az alapcsomagban is tökéletesnek tűnik, de emellett egy meglehetősen széles színskálából is válogathatsz.

Kód:  NOKIAW33
Termékszám:  36black-RG-S-Black

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20