Oldal frissítése

Nokia Sleep Sensor

4,8 5 értékelés

Nokia Sleep Sensor

Nokia Sleep intelligens alvás szenzor

A kifinomult és letisztult Nokie Sleep Sensor alvás szenzor átfogó alvás monitozorást (pl. mély, felszínes, REM) biztosít, emellett lehetővé teszi a szívritmus nyomon követését és a horkolás felismerését. A párna könnyedén beüzemelhető, és automatikusan szinkronizálódik a Health Mate alkalmazással. Az IFTTT szabvány támogatása révén a készülék az okosotthonod többi részéhez is képes csatlakozni. Ennek köszönhetően például a világítás lekapcsolását is automatizálhatod, amikor aludni mész.


Kifinomult alvásfigyelés   

Az alvás szenzor kivitelezése során a Nokia az utolsó részletig a tökéletességre törekedett. A készülék egész felületét finom szürke, minőségi szövetanyag borítja. Helyezd a szenzort követlenül a matrac alá, amelyen alszol, majd csatlakoztasd a konnektorba. Miután párosítottad a mobilalkalmazással, a készülék nem igényel további összeszerelést vagy beállítást.



Funkciókkal teli alkalmazás

A készülékhez társuló modern alkalmazás segítséget nyújt a mért adatok megértésében, és a hosszú időn keresztül való nyomon követésükben. Ennek eredményeképp mindig tudni fogod, hogy mi az ideális alvási időszak annak érdekében, hogy másnap kipihented tudj hozzálátni a munkádhoz.

Nokia Sleep Sensor


Nokia Sleep Sensor

A Nokia Sleep Sensor alvás szenzor legfontosabb jellemzői

  • Átfogó alvási ciklus monitorozást (mély, felszínes, REM fázis) biztosít
  • Figyeli a szívritmust és a hosszú távú alvási indexet
  • Felismeri a horkolást
  • Tökéletes alkalmazás, amely minden mért adatot a rendelkezésedre bocsát

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Alvás
Kód:  NOKSL000
Termékszám:  WSM02-All-EUUK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15