Oldal frissítése

Nokia OZO

Kiegészítők a termékhez

Nokia OZO

Úgy működik, mint egy teljesen átlagos kamera azzal a különbséggel, hogy az OZO képes 360°-os szögben képet rögzíteni. Ezzel a tulajdonságával a készülék képes felvételt készíteni teljes környezetéről és virtuális valóssággá (VR) alakítani azt. Játssza fel a valós életet, amelyet később újra és újra átélhet VR szemüveg segítségével. És nem csupán ezt! A csodálatos VR élményeket megoszthatja bárkivel az egész világon.

Főbb jellemzők

  • Virtuális valóság létrehozása a valós környezetből
  • Csúcsminőségű felvételek rögzítése 360°-os szögben
  • A külső tér teljes letapogatása 8 darab 2K-s érzékelő segítségével
  • Többirányú hangfelvétel

A felvételkészítés új generációja

Az OZO részletgazdag felvételek készítését teszi lehetővé professzionális alkotók számára. Amint megpillantja a kamerával készített digitalizált valóságot, máris elfelejti, hol is van valójában, és úgy érzi majd, mintha valóban a felvételen látható helyszínen tartózkodna. Az OZO a virtuális valóság alkotóinak valóra vált álma. Horror, románc, ismeretterjesztés, kaland, a hely időbeli fejlődés – egyesítse a történéseket, és mutasson valami olyat a világnak, amit korábban még sosem láthatott.

 
Kód:  JQ380a3d

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05