Oldal frissítése

Nokia G10

2,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nokia G10

Mobiltelefon Nokia G10 Képernyő

A(z) Nokia G10 készülék esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azzal a céllal készítették, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat. Természetesen, akár játszhatsz is rajta. Memóriakapacitása 4 GB. Erőforrásait tekintve igényesebb alkalmazások vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) Nokia G10 mobilt jókora teljesítményű 4800 mAh akkumulátor üzemelteti. Komoly előnye, hogy USB-C konnektorral is bír. Erős, ütésálló felépítése meg fogja örvendeztetni azokat, akik kezéből gyakran esik ki a mobil. A(z) Nokia telefonja megbízható Android alapokon működik.

A(z) Nokia G10 okostelefon fontosabb tulajdonságai

  • SIM-kártya konfiguráció: Dual SIM + memóriakártya
  • Erős, ütésálló kivitel
  • Mediatek MT6761 CPU és 4 GB RAM
  • A grafikus chip típusa: IMG GE8300
  • Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • Az ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod telefonod
  • A gyorstöltés teljesítménye: 10 W
  • A(z) Nokia mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Nokia G10 Oldalnézet

A(z) Nokia G10 praktikus funkciói

Ebbe a mobilba egyidejűleg 2 SIM kártya is behelyezhető, ráadásul mindegyik saját slotba kerül, így a memóriakártya helye is megmarad. A(z) Nokia G10 telefon biztonságáról egy modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az úgynevezett "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásának köszönhetően külső merevlemezt vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors vezeték nélküli internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez nélkülözhetetlen szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Mobiltelefon Nokia G10 Hátoldal
Kód:  NOK2723ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05