Oldal frissítése

Nokia Home

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nokia Home

Ügyes gyerekmonitort keres, vagy csak gyakran megy el otthonról, és bárhol is van, tudni szeretné, mit csinálnak a gyerekei? A Nokia Home videókamera nem csak ezt tudja. Mivel lehetőség van videókat stream-elni, telefonján mindent nyomon követhet, ami a házában történik. A HD-videófelvétel minősége a Sony CMOS szenzornak köszönhető, amely gyönyörű, éles képeket továbbít, valamint az ePTZ technológia 12-szeres zoommal biztosítja, hogy minden részletet meglásson. Infravörös szűrőjének köszönhetően a készülék sötétben is jól "lát". A villámgyors adatátvitelt a legújabb WebRTC protokoll biztosítja.

Alaptulajdonságok

  • Stílusos otthoni kamera, 24 órán keresztül a hét 7 napján biztosítja a védelmet (24/7)
  • HD minőségű videófelvétel
  • 5 megapixel felbontású CMOS szenzor, amely éles képet és telt színeket biztosít
  • Levegőminőség-ellenőrzés (Air Quality Control)
  • ePTZ technológia 12-szeres zoommmal - részletgazdag felvételek
  • éjjellátó
  • 135°-os széles látószög (Wide Angle)
  • Beépített mikrofon és hangszóró, amely lehetővé teszi a kommunikációt és a zenelejátszást

Legyen otthonában friss levegő

A Nokia Home kamera az első olyan videókamera, amelynek levegőminőség-ellenőrző funkciója van. A beltéri levegő minőségének monitorozásával saját magát, és egész családját megóvhatja a szennyezett levegőtől.

Soha nem marad le semmiről

Minden alkalommal, amikor a Nokia Home kamerája mozgást vagy zajt érzékel, fényképet vagy egy rövid videófelvételt készít. A felvételeket a készülék 30 napig tárolja, így nem kell félnie attól, hogy valamit nem tud megnézni. A kamerán be lehet állítani, hogy mikor kapjon értesítést (ha a készülék zajt, vagy ha mozgást érzékelt).

 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  NOKIAW7
Termékszám:  WBP02-All-Inter

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15