Oldal frissítése

Nokia 8110 4G Dual SIM

4,2 108 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nokia 8110 4G Dual SIM

A(z) Nokia 8110 4G Dual SIM esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefon. Azzal a céllal készítették, hogy könnyen elérd a szociális hálókat. A RAM kapacitása 0,5 GB. A(z) Nokia 8110 4G Dual SIM mobilt 1500 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával. További pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozóval is felszerelték.

A(z) Nokia 8110 4G Dual SIM esetében teljesen egyértelmű, hogy egy klasszikus nyomógombos telefon. Bírni fogod, mert egyszerű használni és az akkumulátora szinte sose merül le. Használható üzenetek küldésére, telefonálásra, de rendelkezik néhány alapvető funkcióval is mint például az ébresztőóra vagy a naptár. A WiFi-n vagy az LTE-n keresztül pedig az internethez is képes csatlakozni. A Bluetooth-tal ráadásul kapcsolatot teremthetsz más elektronikai eszközökkel. A GPS jel feldolgozása a modernebb funkciói közé sorolható. Ez a verzió az MMS-ek küldését is támogatja. A célszerűség érdekében a telefonba egyszerre kettő SIM kártya is behelyezhető. Ha esetleg nem lennél megelégedve az akku kapacitásával, simán kicserélheted.

A(z) Nokia 8110 4G Dual SIM mobil fontosabb tulajdonságai

  • SIM konfiguráció: Dual SIM
  • A hátsó kamera maximális felbontása: 2 Mpx
  • Villámgyors LTE kapcsolat
  • Vezeték nélküli internet kapcsolat
  • A(z) Nokia mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Micro SIM

A(z) Nokia 8110 4G Dual SIM mobiltelefon kijelzője és kamerája

Ez a kompakt képátlójú kijelző alacsony, de áttekinthető felbontással rendelkezik. Hatalmas pozitívuma, hogy TFT technológiára épül. Fotókat vagy videókat készítenél? A(z) Nokia 8110 4G Dual SIM mobiltelefon hátulsó kamerájával, melynek felbontása 2 Mpx fölöttébb elégedett leszel. Leginkább szerényebb minőségű fényképek készítésére alkalmas. Egy kis dióda plusz fényt biztosít.

Kód:  NOK0341ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10