Oldal frissítése

Nokia 7 Plus Black Dual SIM

4,8 54 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nokia 7 Plus Black Dual SIM

A telefon funkciói

158,4 mm

 Nokia 7 Plus

75,6 mm

 Nokia 7 Plus

8 mm

Úhlopříčka displeje

6"

A képernyő átlója

Typ operačního systému

Android 8.0 Oreo

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3 800 mAh

Az akkumulátor kapacitása

MicroSim

Két SIM

A SIM kártya típusa

Rozměry

75,6 × 158,4 × 8 mm

A telefon méretei (Szé × Ma × Mé)

Vnitřní paměť

64 GB

Belső memória

Typ kamerau

12 + 13 + 16 Mpx

Kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

Akár 256 GB MicroSD

Memóriakártya slot

Váha

Bemutatjuk a Nokia 7 Plus Black Dual SIM telefont

A Nokia 7 Plus egy nagyszerű, 6"-os HD IPS kijelzővel rendelkezik, amelynek a képaránya 18:9. A kijelzőt ellenálló Corning Gorilla Glass 3 üveg védi. Egy kattintással szétválaszthatod a képernyőt és így két különböző ablakot nézhetsz 1:1 képaránnyal. A telefon teste a szilárd alumínium tömb 6000-es sorozatából készült, amely hosszú élettartamot biztosít. A gyémántforgáccsal csiszolt, vékony éleknek köszönhetően a telefon tökéletesen illeszkedik a kézbe. A Nokia 7 Plus mobiltelefont tiszta megjelenés, sima görbék és kerámia felület jellemzi.

Optimalizált operációs rendszer

A Nokia 7 Plus egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 660 processzorral, 4 GB RAM-mal és 3800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amelynek hála a telefon akár 2 napig is üzemképes. A Nokia 7 Plus telefonon az Android 8.0 Oreo operációs rendszer fut. Ez a leegyszerűsített rendszer a számos előtelepített alkalmazással és az ingyenes, korlátlan tárhellyel együtt felhasználóbarát környezetet kínál.

Kettős kamera ZEISS optikával

A Nokia 7 Plus kettős, azaz 12Mpx-es (f/1,75) + 13Mpx-es (f/2,6) hátsó kamerával büszkélkedhet. A kamera a ZEISS optikával és a kétszeres optikai zoommal együtt a fényképeknek valós színeket és mindenféle részletet kölcsönöz. A Pro Camera mód sem hiányozhat, amelynek köszönhetően beállíthatod az egyes funkciókat az igényeidnek megfelelően. Beállíthatod például a fehéregyensúlyt, az ISO-t vagy a fókuszt. A ZEISS optikával ellátott, 16Mpx-es (f/2.0) elülső kamera pedig kiváló minőségű szelfi pillanatokat biztosít még gyenge látási viszonyok között is.

Kiváló hangzás

A telefon három kiváló minőségű mikrofonnal rendelkezik, amelyek minden hangárnyalatot rögzítenek a Nokia OZO térhangzás segítségével.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző felbontása 2160 × 1080

Kommunikáció és hálózat

Internetes hívás VoLTE
Kód:  NOK0336c1
Termékszám:  11B2NB01A10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15