Oldal frissítése

Nokia 5.4

4,2 40 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nokia 5.4

Telefon funkciói

161 mm

Nokia 5.4

76 mm

Nokia 5.4

8,7 mm

Telefon súlya: 181 g

Nokia

6,39"

kijelző átló

Nokia

Android 10

operációs rendszer típusa

Nokia

4 000 mAh

akkumulátor-kapacitás

Nokia

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Nokia

76 × 161 × 8,7 mm

a telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Nokia

128 GB

belső memória

Nokia

48 + 5 + 2 + 2 + 2 Mpx

kamera

Nokia

LTE

leggyorsabb internet

Nokia

Micro SDXC akár 512 GB

memóriakártya-foglalat

Nokia

181 g

telefon súlya

A Nokia 5.4 tiszta Androidot és nagyszerű kamerát kínál

A Nokia 5.4 okostelefonnal felfedezheted a mobilfotózás világát. Nagyon jó kamerakészlettel rendelkezik, amely érdekes színt ad a készített képeknek. Elegáns, minőségi kivitelezésű telefont, nagy kijelzőt és hosszú akkumulátor-üzemidőt kapsz szolid áron. Az Android 10 zökkenőmentes teljesítményét az erőteljes Snapdragon 662 8-magos processzor biztosítja, így még az erőforrás-igényes játékokat is zökkenőmentesen élvezheted. A hátoldalon egy praktikus ujjlenyomat-olvasó található, amellyel biztonságosan hozzáférhetsz Nokia 5.4-hez.



Ragyogóan olvasható 6,39" kijelző

Akár kedvenc játékodat játszod a Nokia 5.4 okostelefonon, akár az internetet böngészed a nagyméretű, 6,39 hüvelykes kijelzőn, el leszel ragadtatva. A képminőség a HD+ felbontásnak és az IPS technológiának köszönhető, amely gyönyörűen élénk színeket és széles betekintési szögeket biztosít.



Lenyűgöző mobilfotózás

A Nokia 5.4 készülékkel a négy objektíves kamerával lenyűgöző, műalkotássá váló fényképeket is készíthetsz. Az akár 48 megapixeles képeket az intelligens mesterséges intelligencia minden alkalommal automatikusan javítja, amikor megnyomod az exponálógombot, így a fotók magasabb szintre lépnek, legyen szó portréfotókról vagy részletes makrófelvételekről.





Nokia 5.4

A Nokia 5.4 telefonon Snapdragon 662 fut

A Nokia 5.4-gyel szinte semmi sem akadályozhat meg a munkában vagy a játékban. A teljesítményt a Snapdragon 662 lapkakészlet biztosítja. Ez egy 8 magos chip, amely 11 nm-es technológiával készül. A 4 GB RAM-ot 64 GB belső tárhely egészíti ki.

Android 11 és Google Play

Szoftver tekintetében a Nokia 5.4 okostelefon az Android 10-es verzióját használja. A 11-es verzióra való frissítés azonban hamarosan bevezetésre kerül. Természetesen rengeteg érdekes alkalmazáshoz is hozzáférhetsz.

Nokia 5.4

Google Assistant

A Nokia 5.4 dedikált oldalsó gombja azonnal előhívja a Google Assistantot, hogy segítsen megtalálni, amire csak szükséged van. Például a legközelebbi éttermet vagy ételrendelést.



Kód:  NOK2719ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20