Oldal frissítése

Nokia 1 Red

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nokia 1 Red

A telefon funkciói

133,6 mm

Nokia 1

67,7 mm

Nokia 1

9,5 mm

A telefon súlya: 131 g

Úhlopříčka displeje

4,5 "

Kijelző

Typ operačního systému

Android Oreo GO

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2 150 mAh

Az akkumulátor élettartama

MicroSim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

67,7 × 13,6 × 9,5 mm

Telefon méretei (H × M × M)

Vnitřní paměť

8 GB

Belső memória

Typ kamerau

5 Mpx + 2 Mpx

kamera

Připojení

LTE / 4G

A leggyorsabb internet

SD karta

microSDHC akár 128 GB-ig

Memóriakártya-nyílás

Váha

131 g

A telefon súlya


Megfizethető telefon

A Nokia 1 egy igazán megfizethető mobiltelefon, amely a kompakt polikarbonát borítás mellett is egy igazán stílusos készülék. Népszerű alkalmazások egész sorát kínálja, mint például a WhatsApp, a Facebook, a YouTube, a Google Térkép és még sok más.



Szörfözz gyorsabban 4G/LTE-vel

A Nokia 1 4,5 hüvelykes kijelzőjét a négymagos MediaTek MT6737M processzor táplálja, mely támogatja a nagy sebességű 4G/LTE internetkapcsolatot, az akadozás-mentes szörfözés érdekében. A mobiltelefon Android 8 Oreo Go operációs rendszerrel érkezik, mely nem zargatja a felhasználókat felesleges alkalmazásokkal, vagy rejtett folyamatokkal, így növelve az akkumulátor élettartamát.


Kamera LED vakuval

Az emlékezetes pillanatok megörökítéséhez a telefon egy 5 megapixeles kamerával is felszerelt, LED vakuval. A tökéletes szelfi elkészítéséhez egy 2 megapixeles előlapi kamera is rendelkezésedre áll. A  készülék 8 GB-os belső memóriája akár 128 GB-ra is bővíthető, microSD kártyával. 


Az Xpress-on borítók visszatértek

Öltöztesd Nokiádat a saját öltözékedhez! Az Xpress-on hátlapok rengeteg féle színben kaphatók, így kedvedre változtathatod a telefonod megjelenését. 


YouTube Go

A Nokia 1 Youtube Go-val felszerelve érkezik, melyet kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy gyorsabb legyen és kevesebb adatot használjon, mikor videókat nézel, vagy épp közvetítesz. Kiválaszthatod a videó minőségét, és le is töltheted őket, hogy offline is meg tudd nézni kedvenc videóidat. 


Kód:  NOK0337b2
Termékszám:  11FRTR01A03

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15