Oldal frissítése

Noke Padlock

5 1 értékelés

Noke Padlock

Ennek az okoslakatnak a kinyitásához nincs szüksége kulcsra vagy jelszóra, mégis biztonságban lesz a tulajdona. Hogyan lehetséges ez? E mögött a Bluetooth 4.0 technológia áll, mely lehetővé teszi a zár irányítását közvetlenül az okostelefonjáról vagy az Apple Watch-ról. Köszönhetően a különböző hozzáférési módok és jogosultságok megadásának, pontosan tudhatja, ki, hol és mikor fért hozzá az Ön bebiztosított tulajdonához. Értékelni fogja a formatervezést és a kemény acélból készült masszív kidolgozást is.

Legfontosabb jellemzői

  • Intelligens lakat Bluetooth 4.0 támogatással
  • Tartós és kiváló minőségű kidolgozás acélból
  • Vízálló (magas fokú védelem - IP66)
  • Lehetőség a használati jogosultság engedélyezésére
  • Hosszú élettartamú elem (kb. 1 év normál használat)

Minőségi kidolgozás

 A lakat különböző helyzetek és körülmények közötti, mindennapi használatra lett tervezve. Kerékpárja, garázsa vagy kerti fészerének bezárása soha nem volt még ilyen egyszerű. A kidolgozott alkalmazásnak, amely ingyenesen letölthető a Bluetooth 4.0-val rendelkező okostelefonokra, tökéletes rálátása nyílik a lakat használatára, korábbi hozzáféréseire. Nem kell aggódnia, hogy valaki feltöri a titkosítást vagy magát a zárat, mivel az fel van szerelve a legújabb feltörés elleni technológiával. A gyártásra felhasznált anyag a legmagasabb minőségű ötvözött acél, mely hihetetlen mechanikai ellenállást garantál. Készüljön fel az egyszerű használatra, nincs több kulcs és jelszó!

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  VC475
Termékszám:  NO-FNAPS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05